ΔΕΙΤΕ LIVE: Η Διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Κοινοποίηση:
49

Σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο ξενοδοχείο Dorian Inn.

 

Θα παρουσιαστούν οι θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συνέντευξη ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μην ξεχνάμε ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ήταν το μοναδικό κόμμα που χάρησε βουλευτές στο μνημόνιο. Κάθε ψήφος στους παρακρατικούς είναι στήριξη στο κράτος του μνημονίου. Όσο για δικαιολογίες κάτι θα βρουν, όπως πάντα (“μάθαμε ότι ο Σύριζα θα συνεργαζόταν με το Κ.Κ.Ε και θα μας έπαιρναν οι κουμουνιστές τα σπίτια” ή “θα έκαναν επέμβαση οι Τούρκοι την επόμενη” κλπ).

  2. αμα φιλε καιγεσαι να μαθεις ο Παναγιωταρος ειναι μια χαρα, ντουρος και αποψε θα κανει την εκπομπη του κανονικα στο σαητ της ΧΑ Μπες να τον δεις. 9 ξεκιναει

  3. Την κοψανε για αλλη μια φορα απο την δημοσια τηλεοραση που πληρωνει ο ελληνικος λαος! Αυτη ειναι η δημοκρατια τους! Αν αυτη τη δημοκρατια θελετε κυριοι για το μελλον σας τι να πω…?! Λυπαμαι που εγω που στερουμε και πληρωνω την ΔΤ με το ρευμα μου (ενω εχω ιδιωτικο παροχο εκπομπης σηματος,ετσι?!) δεν ακουω το κομμα μου και καποιοι αλλοι που πιθανον να θελουν να ακουσουν και μια διαφορετικη γνωμη δεν τους δινεται η δυνατοτητα. Κριμα! Πολυ Κριμα!!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!

  4. Την διακαναλικη συνεντευξη της χα την δειχνεται (και ορθως την δειχνεται) θα θελα ομως να δειχναται και την διακαναλικη και των αλλων κομματων οπως του κκε της δημαρ των ανελ του πασοκ κ.α αν θελετε να λετε πως εξυπηρετειται την αντικειμενικη και την ακομματιστη δημοσιογραφεια αλλιως αν δεν το κανετε δεν εξυπηρετειται την δημοσιογραφια αλλα την καθαρη προπαγανδα.

    1. ρε φιλε αυτωνων που αναφερεις τη διακαναλικη δεν την κοβουν. Οφειλεις να το παραδεχθεις κι ασε τις ιστοριες τωρα περι προπαγανδας στον Χιο, δε τσιμπαει κανενας. Κι εμας μας εχει κραξει αλλα του αναγνωριζουμε οτι ειναι αντικειμενικος εκει που δεν ειναι οι αλλοι συν της ΔΤ που στην τελικη και οι ψηφοφοροι της ΧΑ πληρωνουμε

  5. Επί 40 λεπτά ο ήχος στο διαδίκτυο ήταν κομμένος!Στην τηλεόραση όλα χάλια!
    Αυτή είναι η περισσότερη “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ”,με την οποία απαντούν οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”,στον “φασισμό”…!
    Υ.Γ. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!Όλοι ξέρουμε πλέον οπότε δικαιολογίες τύπου “δεν ήξερα”,δεν πιάνουν!

  6. Πριν δεν ειχε ηχο,τωρα την κοψανε εντελως,εντολη χουντας Θαμαρονεριτ.

  7. Ωραία αναμετάδοση από την ΝΕΡΙΤ αλλά ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ!!!!!!!!!!!!!! Η απόλυτη φίμωση λέμε. Ούτε την Δημοκρατία ΤΟΥΣ δεν ξέρουν να υπερασπιστούν στοιχειωδώς οι άθλιοι.

  8. τι ξεφτιλες ειναι αυτοι ρε
    μεταδιδουν τη συνεντευξη χωρις ηχο

  9. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ????ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ LINK ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΧΟ

  10. δεν έχει ήχο ο player της νεριτ youtube και όλα παίζουν στο pc μου ήχο.
    εχει προβλημα και στο δικό σας? Αν ναι τυχαίο?

Comments are closed.