«Δεν άκουσαν τον Σαββίδη οι παίκτες»…

Κοινοποίηση:
paoksima11

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει με ανατροπή από τον τελευταίο Πανθρακικό στην Κομοτηνή με την επίσημη ομάδα στην ανάλυση του αγώνα να αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής δεν…άκουσαν τον Σαββίδη!

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

“Σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ τελείωσε με πάνω από 65% κατοχή και πάνω από 20 τελικές (πάνω από τις μισές στην εστία), κατάφερε και το έχασε με 2-1 από τον Πανθρακικό.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από την ομάδα να αλλάξει σελίδα μετά τα γεγονότα της Τετάρτης, αλλά φάνηκε ότι δεν εισακούστηκε. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Χατζηισαΐα , είχε τη μπάλα συνεχώς στα αντίπαλα καρέ, κατάφερε να χάσει.Πλέον, με δεδομένη την τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί, οι παίκτες και ο προπονητής επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και να μην αφήσουν τη χρονιά να πάει χαμένη.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ με κεφαλιά του Χατζηισαΐα , είχε ευκαιρίες με Μυστακίδη , Κλάους , Πέλκα , Λέοβατς , Τζαβέλλα , είχε πολλές ανεκμετάλλευτες στημένες μπάλες έξω και γύρω από την περιοχή του Αθανασιάδη, αλλά έχασε με τις δυο εύστοχες τελικές του Πανθρακικού με γκολ των Ίγκορ (50′) και Παπαγεωργίου (87′).”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: