Δεν αναγνωρίζουν ούτε το Κατοχικό Δάνειο οι Γερμανοί…
Να τους θυμίσουμε ότι το καθεστώς του Α.Χίτλερ είχε πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις, και στην τελική αυτοί δεν φωνάζουν για την λεγόμενη συνέχεια του κράτους;
«Δεν υπάρχει το ελληνικό δάνειο των 476 εκατομμυρίων κατοχικών μάρκων» αναφέρει η εφημερίδα «Die Welt» στον τίτλο σημερινού δημοσιεύματός της, στο οποίο σημειώνεται ότι, με βάση πρωτότυπα έγγραφα στα αρχεία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, «δεν υπήρχε γερμανικό δάνειο αυτού του ποσού, αλλά μόνο η απαίτηση για τα έξοδα της κατοχής, τα οποία έπρεπε να αναλάβει η Ελλάδα», όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον υπ.αρ. R27320 φάκελο που βρίσκεται στο πολιτικό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, υπάρχει έγγραφο, στο οποίο γίνεται λόγος για ένα «γερμανικό υπόλοιπο χρέους ύψους 476 εκατομμυρίων», από το οποίο προκύπτει ότι «δεν πρόκειται ούτε για δάνειο, ούτε για πίστωση, αλλά απλώς για ποσό που έχει υπολογιστεί».
Ασε την χρυση αυγη ηςηχη γιατι μονο λογια και λασπες την φορτοσατε και ερχετε τωρα το πληρωμα του χρονου .Ειναι η επομενη κυβερνηση ειτε το θελουν οι ενχωριοι γερμανοδουλοι ειτε του εξωτερικου .Και αυτη που θα διαγραψη το χρεος οριστικα και στα χαρτια.
Αν στέλναμε τα Χρυσά Αυγά τους Ναζί θα διεκδικούσαν καλύτερα τις αποζημιώσεις (βρες το λάθος) ή έστω κούρεμα χρέους lol
xaxaxaa