Δεν το βάζει κάτω η Ζωή – Κανονικά η συνεδρίαση της Επιτροπής για το χρέος με κλήση…Βαρουφάκη

Κοινοποίηση:
zoi-varoufakis

Όσο η πρόεδρος της Βουλής παραμένει στη θέση της, όλα θα λειτουργούν βάσει του κανονισμού… και του προγράμματος, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να καλέσει για κατέθεση και τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, προκειμένου να εξηγήσει κατά πόσον είναι βιώσιμο. Έτσι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε σήμερα στα καθημερινά καθήκοντά της και προεδρεύει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, η οποία συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, από τις 11:00 το πρωί και θα επεξεργαστεί τα συμπεράσματα του πορίσματος που είχαν καταλήξει τα μέλη της πριν τις εκλογές.

οι υπόλοιπες ανοιχτές συνεδριάσεις θα μεταδοθούν από το κανάλι της Βουλής.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που ανακοίνωσε χθες το γραφείο Τύπου της Βουλής, οι εργασίες της Επιτροπής, οι οποίες από αύριο θα είναι ανοικτές, θα συνεχιστούν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Από τις 22 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή, οι προγραμματισμένες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με κλειστή συνεδρίαση την Τρίτη 22/9. Θα ακολουθήσει δελτίο Τύπου για τις ανοικτές συνεδριάσεις της Επιτροπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΛΕΝΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!!!! ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 10 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΡΙΣΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΤΕΛΟΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ;ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ;ΕΔΩ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.Ο ΠΟΙΟΣ;

Comments are closed.