ΔΗΛΩΣΗ που προκαλεί σεισμό-Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη:»ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής!» (βίντεο)

Κοινοποίηση:
dikigoros-614x377

Δεν οδηγούσε ο Παντελής… το βροντοφωνάζει η οικογένεια. Διχάζουν οι απόψεις. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου…

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης. Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και αποκάλυψε πως η οικογένεια έχει αποδείξεις που δείχνουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

«Εάν δεν είχα επιφύλαξη μην κριθώ ιδιαίτερα προπέτης, θα σας έλεγα ότι δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις, βάση των οποίων, ίσως να έχουμε στις επόμενες ημέρες κάποια διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα. Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία. Έχει περιγράψει κατά τρόπο που οδηγεί σε κάποιες διαφορετικές κατευθύνσεις. Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται ποιος οδηγούσε. Θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού επάνω του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ακούω και διαβάζω διάφορα τόσο καιρό για το θάνατο του Παντελίδη. Να πω και τη δική μου άποψη με βάση την κατάσταση του αυτοκινήτου όπως φαίνεται μετά το τροχαίο αλλά και με βάση το πώς έγινε το ατύχημα. Η γνώμη μου είναι πως δεν οδηγούσε ο Π. Παντελίδης, αλλά η μικρή κοπέλα, η Ευφρ. Κυριάκου. Γιατί η ίδια δεν τραυματίστηκε πολύ βαριά, και για να συμβεί αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν καθισμένη στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου αλλά στην αριστερή πλευρά. Αν δεν υπήρχε και τέταρτο άτομο στο αυτοκίνητο που να οδηγούσε εκείνο, τότε η οδηγός είναι σίγουρα η Ευφρ. Κυριάκου. Ο Π. Παντελίδης ήταν καθισμένος στη θέση του συνοδηγού και από πίσω από αυτόν η άλλη κοπέλα η Μ. Αρναούτη. Στην αρχή θυμάμαι πολύ καλά ότι μάρτυρες είχαν πει πώς την Ευφρ. Κυριάκου την έβγαλαν εύκολα από τη θέση του οδηγού. Αν ήταν όπως ισχυρίστηκε εκείνη συνοδηγός και της είχε πέσει απάνω ο Π. Παντελίδης στη δεξιά πλευρά, δεν θα μπορούσαν να την είχαν βγάλει οι άνθρωποι αμέσως από το αυτοκίνητο. Θα ήταν πλακωμένη και θα την έβγαζε η πυροσβεστική. Επίσης θα ήταν σε αυτή την περίπτωση και πολύ πιο βαριά τραυματισμένη. Αυτά δεν συνέβησαν και δεν μπορεί να ισχύει η δήλωση που έκανε ότι ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο. Αν δεν υπήρχε τέταρτο άτομο στο αμάξι, τότε οδηγός ήταν Ευφρ. Κυριάκου.
    Xailanter

  2. Μην αποκλείει κανείς την εγκληματική ενέργεια. Ισως έγινε παρενόχληση του αυτοκινήτου του Παντελίδη από άλλο αυτοκίνητο και γι΄αυτό στριμώχτηκε στα κάγκελα. Χαλούσε την πιάτσα ο αυτοδημιούργητος Παντελίδης, δεν έτρωγαν κάποιοι από αυτόν και έπαιρνε και όλα τα λεφτά στη νύχτα όπου τραγουδούσε. Μπορεί πολλοί να ήθελαν να τον δουν νεκρό. Δεν θα απέκλεια ούτε τους «κολλητούς του» από το χώρο. Η έρευνα πρέπει να εμπεριέχει τα πάντα και τους πάντες για να είναι σωστή.
    Μάκιςντοσ

  3. Σίγουρα δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Γιατί αν οδηγούσε το πολύ πολύ να τραυματιζόταν ελαφρά. Ηταν στη θέση του συνοδηγού γι΄ αυτό και σκοτώθηκε. Από τη δεξιά μεριά χτύπησε και τούμπαρε το αυτοκίνητο, και τα σίδερα από τη δεξιά πλευρά μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον σκότωσαν. Αν ήταν στην αριστερή μεριά δεν θα πάθαινε τίποτε σημαντικό. Οδηγός μπορεί να ήταν η κοπέλα που τραυματίστηκε ελαφρά ή κάποιο άλλο άτομο, δηλαδή να υπήρχε και άλλος στο αυτοκίνητο και να οδηγούσε αυτός.
    Βασίλης

  4. ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.

Comments are closed.