“Δημοκράτης” ο φασίστας Ερντογάν!!! Δεν δέχεται μαθήματα! Όταν εσείς λέτε “Δημοκρατία” αυτός την διδάσκει!

Κοινοποίηση:
25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-305

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε «κάθε μάθημα περί Δημοκρατίας» εκ μέρους των χωρών της Δύσης αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία, μετά τις επικρίσεις που διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα επί αυτού του ζητήματος ο Αμερικανός ομόλογός του Μπαράκ Ομπάμα. «Εκείνοι που επιχειρούν να μας δώσουν ένα μάθημα περί Δημοκρατίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει κατ’ αρχάς να αναλογιστούν τη δική τους αισχύνη» δήλωσε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους σε μια ομιλία στην Άγκυρα που μεταδόθηκε απευθείας από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Επιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος επισήμανε ότι ο καιρός για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών με το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν έχει πλέον παρέλθει, ενώ υποσχέθηκε να καταπνίξει την εξέγερση που διαρκεί ήδη τρεις δεκαετίες. Οι μαχητές του PKK πρέπει να παραδοθούν ειδάλλως θα «εξουδετερωθούν» τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

  2. υποκρισια
    οταν ο Ερντογαν βομβαρδιζει πολιτες (κουρδους), γυναικοπαιδα και αμαχος πληθυσμος. τα ΜΜΕ και οι Δυση ασχολειτε με τα χαστουκια που τρωνε οι δημοσιοκαφροι!!!!

  3. ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΩΝ.
    ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.

    1. ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΩΝ συριζαΒΓΙΤΩΝ.
      ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.

      1. Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ (ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΧΩΣΤΟΥΣ ΤΑ ΚΙΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ)
        ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Ε,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΙΜΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΡΟΜΠΑ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΠΤΗΝ ΑΓΚΥΛΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 43 ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΑΠΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Comments are closed.