Δημοψήφισμα 2015: Τα Εξάρχεια της “επανάστασης” κατέβασαν το λάβαρο – Η πλειοψηφία είπε “ΝΑΙ” – Μας έστειλαν αδιάβαστους οι Γερμανοτσολιάδες του κέντρου

Κοινοποίηση:
exarxeia

Κολωνάκι και Εξάρχεια το ίδιο και το αυτό… Έσκυψαν το κεφάλι στους δανειστές

Από τα παράδοξα των αποτελεσμάτων, όπως προκύπτουν από την ανάλυση στα 58 εκλογικά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων είναι η υπεροχή του «Ναι» στην περιοχή των Εξαρχείων με ποσοστό 57,1%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό στο «Ναι» ωστόσο καταγράφεται στα εκλογικά τμήματα του Κολωνακίου, συγκεντρώνοντας περισσότερο από το 70% των ψήφων.

Αντίθετα τα μεγαλύτερα ποσοστά του «Όχι» καταγράφονται του Μεταξουργείου 63,3%, Σπύρου Πάτση 64,4% και Άνω Πετραλώνων 63,7%.

pinakas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν κρίνω απο τον Ρωμανό και την οικονομική του κατάσταση πρόκειται για κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που σκοπός τους είναι η προπαγάνδα και η καταστροφή των Ελλήνων πολιτών, για αυτό τα βάζουν με ιδιωτική και δημόσια περιούσια, με έκδηλο μίσος προς την ελληνική σημαία. Ψευτοεπαναστάτες με φράγκα τίγκα στον καπιταλισμό. Αλλά έπρεπε να κάνουμε ότι έκανε η Αργεντινή, σάπισε στο ξύλο τους Κόνδορες με την μάσκα του αντιεξουσιαστή όταν πήγαν να διαλύσουν με την βία ειρηνική διαδήλωση γιατί εκεί τους πήραν πρέφα και δεν τους χάϊδεψαν, τους έδωσαν αυτό που τους άξιζε.

  2. η φωτογραφία είναι από τη Σιέρρα Λεόνε, Σομαλία μεριά;

  3. Μα οι “επαναστάτες” των Εξαρχείων μένουν στα βόρεια προάστια

    1. Μα και τα βόρεια προάστια έβγαλαν “ναι”…

Comments are closed.