Ο Βρετανός, 29χρονος Τομ Φίνεϊ που δημιούργησε τον διαδικτυακό έρανο…
για την αποπληρωμή του χρέους προς το ΔΝΤ στις 12.40 το πρωί, που το makeleio.gr δημοσίευσε πρώτο το θέμα είχε μαζέψει 25,783 Ευρώ. Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα έχει συγκεντρώσει 134.266 Eυρώ. Αυτή την στιγμή οι δωρεές φτάνουν περίπου τα 1.000 ευρώ ανά λεπτό.
Δηλαδή έκανε τζίρο πάνω από 100.000 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες! Μήπως εκεί στο ΥΠΟΙΚ κάνανε κάτι λάθος σχετικά με το πως θα μαζέψουν λεφτά για το χρέος;
Πρώτη ενημέρωση 12.40:
Διαδικτυακή ΑΠΑΤΗ ή ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ; Λονδρέζος μαζεύει λεφτά για να σώσει την ΕΛΛΑΔΑ!
Εδώ και 24 ώρες μέσω της γνωστής ιστοσελίδας indiegogo.com, που είναι ιστοσελίδα δωρεών για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα ανθρώπων, δέχεται δωρεές μέχρι 1,600,000,000 EUR για να σωθεί η Ελλάδα από το χρέος της.
Άραγε αυτός που θα τα μαζέψει θα τα δώσει για την Ελλάδα ή πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου, που μαζεύει λεφτά πάνω στο πόνο ανθρώπων και λαού;
Ο άνθρωπος που το έχει ξεκινήσει ισχυρίζεται ότι είναι 29 χρονών από το Λονδίνο και δουλεύει σε κατάστημα παπουτσιών.
1.5 μύριο έχει φτάσει