Διακαναλικό ντιμπέιτ προτείνει ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών και με σκοπό «την ουσιαστικότερη ενημέρωση των πολιτών της Αττικής».
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η παράταξη «Δύναμη Ζωής» το ντιμπέιτ προτείνεται να γίνει με τους κανόνες ανάλογων συζητήσεων όπως διεξάγονταν σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.
Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΡΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ… ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΨΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΘΙΛΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΚΟΤΕΣ.-