Διαμαρτυρία την Κυριακή στον Ισθμό Κορίνθου για την αύξηση των διοδίων

Κοινοποίηση:
diodia7

Κινητοποίηση στα διόδια του Ισθμού ετοιμάζουν για την Κυριακή, 30 Μαρτίου, στις 15:00, συλλογικοί φορείς της Κορινθίας μεταξύ των οποίων το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κορίνθου και Νεμέας, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, και το σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΗ.

Οι φορείς της Κορινθίας διαμαρτύρονται για την αύξηση της τιμής των διοδίων στην εθνική οδό.

Σε ανακοίνωση- κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σημειώνουν ότι «η αύξηση των διοδίων, σε μία περίοδο όπου οι μισθοί έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις, οι τιμές των αγαθών έχουν παραμείνει στα ύψη, τα χαράτσια και οι συνεχόμενα επιβαλλόμενοι νέοι φόροι μεσουρανούν, φέρνει τον ελληνικό λαό σε οριακό σημείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Απ’την μια,είναι κατά των διοδίων και εν γένει των καπιταλιστών,τους οποίους,υποτίθεται,τους πολεμούν.Από την άλλη όμως,είναι υπέρ των λαθρομεταναστών,τους οποίους χρησιμοποιούν οι καπιταλιστές για να ρίχνουν τα μεροκάματα και για να μην πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές.Αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης των λαθρομεταναστών είναι,βεβαίως-βεβαίως,το επιπλέον κέρδος!!!
    Υ.Γ.1) Όλοι αυτοί οι αντισυστημικοί μου θυμίζουν τις ιστορίες των χιλιάδων αντιστασιακών της χούντας!Η ΧΟΥΝΤΑ ΈΚΑΤΣΕ ΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ(λόγω εντολής ξένων)!!!
    Υ.Γ.2) Μήπως τελικά οι καπιταλιστές είναι του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ(φόρους και ασφαλιστικές εισφορές);

  2. Τώρα πως ταιριάζει το Δεν πληρώνω διόδια με την λαθρομεταναστολαγνεία τους, δεν ξέρω. Γιατί τους είδα σκάσανε μύτη και στο συλλαλητήριο των 20 ατόμων τις προάλες στην Ομόνοια.

Comments are closed.