Δικαιώθηκε ο Γιώργος Δώνης στη διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ!

Κοινοποίηση:
ee4bbfd6f60f74d54397c1a1ff02d1fc_XL

Δικαιώθηκε ο Γιώργος Δώνης στη διαμάχη του με τον ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε (με ψήφους 3-0) η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και τάχθηκε υπέρ του πρώην προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά».Ο Έλληνας τεχνικός είχε προσφύγει σε βάρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είχε στείλει το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, ενώ παράλληλα το είχε κοινοποιήσει και στην UEFA, και η Ομοσπονδία είχε δηλώσει αναρμόδια και τόνισε πως την απόφαση θα λάβει η διοργανώτρια αρχή, οπως διαβάζουμε στο sport-fm.gr.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης ζητά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από όλους τους επόμενους αγώνες του και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, καθώς και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο στα μέλη του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο λόγος που ο 42χρονος κόουτς είναι σε διαμάχη με τους Θεσσαλονικείς είναι ότι – μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της EΠΟ – δεν έχει καταφέρει να εισπράξει όλο το οφειλόμενο ποσό (540.000 ευρώ) από τους «ασπρόμαυρους» από τα μέσα Νοεμβρίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: