Δικηγόρος ζητεί να παραπεμφθεί σε δίκη ο Βαρουφάκης για εσχάτη προδοσία

Κοινοποίηση:
dd

Για εσχάτη προδοσία κατηγορεί τον πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος τουστον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος η «τηλεπερσόνα Βαρουφάκης» ενεργώντας δολίως ζημίωσε με πράξεις και ενέργειες του τον Ελληνικό λαό με το ποσό των 20.8 δις ευρώ και υπογραμμίζει ότι ο «μάγος της ασάφειας» όπως αποκαλεί τον κ. Βαρουφάκη, «παραβίασε ευθέως και ανερυθριάστως τη πολιτική και νομική εντολή του ελληνικού λαού, του Πρωθυπουργού και της Ελληνικής Βουλής, στο ρητό περιεχόμενο της οποία ορκίστηκε».

Η παραβίαση της νομικής αυτής εντολής, λέει, «επέφερε ανυπολόγιστη βλάβη στο δημόσιο συμφέρον της χώρας και προκάλεσε δυσμενείς συνέπειες εις βάρος της πλειονότητας των πολιτών, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της πατρίδας».

Ο κ. Γιαννόπουλος τονίζει ότι η υπουργική θητεία του κ. Βαρουφάκη ήταν «μια σουρεαλιστική και παράλογη διαδρομή, αφού οι υποτιθέμενες δημόσιες αφηγήσεις και παραδοχές του, υπονομεύονταν και ακυρώνονταν από τις πράξεις και τις παραλείψεις του, που έπληξαν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία της Ελληνικής Δημοκρατίας, ζημιώνοντας συγχρόνως με οξύτητα την οικονομία της χώρα και την κοινωνική συνοχή».

Ο δικηγόρος ζητεί, επίσης, να ερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να διαβιβαστεί η μηνυτήρια αναφορά στην Βουλή προκειμένου να αποφασίσει για την παραπομπή του ή όχι του κ. Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τον βαρουφακη τον φαγανε,και στην θεση του εβαλαν τον τσαλακωτο για να συνεχισει το μνημονιο,τον παπανδρεου που μας εβαλε στο μνημονιο ποιος θα τον στειλει ειδικο δικαστηριο;τον σαμαρα και τον βενιζελο που ακολουθησαν τα χναρια του παπανδρεου ποιος θα τους στειλει ειδικο δικαστηριο;τον τσιπρα και τον καμενο που ακολουθουν τωρα τα χναρια του σαμαρα και του βενιζελου ποιος θα τους στειλει ειδικο δικαστηριο;τον τραπεζιτη παπαδημο που εφαρμοσε τα μνημονια χωρις να τον εκλεξει ο λαος ποιος θα τον στειλει δικαστηριο;ολους τους πρωην και νυν βουλευτες που ψηφιζαν τα μνημονια ποιος θα τους στειλει ειδικο δικαστηριο;ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΡΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΣΥ-ΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Comments are closed.