ΔΙΚΗ Χρυσής Αυγής! “ΒΡΟΧΗ” οι ερωτήσεις στη Χρυσούλα Ρουπακιά!

Κοινοποίηση:
xrisoula-roupakia-630_0-630x400

Να αναδείξουν σημεία που θεωρούν ότι δεν έχουν καταγράφει με ακρίβεια στην κατάθεση της Χρυσούλας Ρουπακιά στην ανακρίτρια που χειρίστηκε την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να αναδείξουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων .

Η αδελφή του Γιώργου Ρουπακιά απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης είπε πως δεν θυμάται αν της διάβασαν την συγκεκριμένη κατάθεση πριν υπογράψει υπογραμμίζοντας πως οι αναφορές που κάνει σε αυτή για τάγματα εφόδου και μηνύματα ήταν απαντήσεις σε ερωτήσεις που της υπέβαλλαν και προέρχονταν από συνομιλίες που έχουν καταγραφεί. ” Κατέθετα πεντέμισι ώρες . Στην αρχή υπήρχε προφορική συζήτηση με την ανακρίτρια και στη συνέχεια άρχισε να γράφει η γραμματέας” είπε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η μάρτυρας δέχτηκε “βροχή” ερωτήσεων με τους συνηγόρους να αφήνουν αιχμές για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση με την πρόεδρο να παρεμβαίνει : “Η μάρτυρας είναι ένα έξυπνο άτομο, αν θεωρεί ότι πιέστηκε, δεν καταγράφηκαν στην ανάκριση τα γεγονότα όπως τα είπε η ίδια έχει δικαίωμα να προσφύγει . Αν έχει παράπονο ότι δεν κατέγραψαν τις απαντήσεις όπως τις έδωσε η ίδια έχει αυτό το δικαίωμα…”.

Συνεχίζοντας την κατάθεση της η Χρυσούλα Ρουπακιά είπε πως έχει δεχθεί απειλές τονίζοντας πως λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη της έκαψαν και τα δυο μαγαζιά της.
Αναφερόμενη στη σχέση που είχε με την Χρυσή Αυγή επανέλαβε πως ήταν απλή ψηφοφόρος , όπως και ο αδελφός της τονίζοντας πως αυτό που την “συγκίνησε ήταν η προσφορά τους για τους Έλληνες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: