ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ!! Η ατάκα του Βαρουφάκη που άφησε «ΚΑΓΓΕΛΟ» τον Γκαλμπρέιθ!!

Κοινοποίηση:
513

Ο αμερικανός καθηγητής είχε ακολουθήσει την ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες και παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τη σύνοδο κορυφής και το Εurogroup. Εκεί, όπως ανέφερε σε συνεντευξή του στην «Αυγή» της Κυριακής εντυπωσιάστηκε από μία ατάκα του υπουργού Οικονομικών.

«Συνέβη κάτι πολύ σημαντικό. Η ελληνική κυβέρνηση καθόρισε τη θέση της κι έβαλε τα όρια. Ήταν έτοιμη να πει όχι. Στο τέλος της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών, ο επικεφαλής είπε: «Δεν έχετε χρήματα. Τελείωσε η κουβέντα» και ο Γιάννης (Βαρουφάκης) είπε: «Δεν είναι το παν τα χρήματα» και κάπως έτσι τελείωσε εκείνη η συνάντηση», είπε ο αμερικανός οικονομολόγος.

Ο Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, εκτιμά επίσης ότι |το θέμα θα επιλυθεί σε ένα υψηλότερο πολιτικό επίπεδο και ότι οι πιθανότητες κλείνουν σημαντικά υπέρ της Ελλάδας». Τελικά, είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα θετικό αποτέλεσμα από την ελληνική κυβέρνηση, παρά τα ρεπορτάζ που διαβάζετε και λένε το αντίθετο.

«Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο λοιπόν», καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ Κ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ TOYS ΑΡΚΕΤΑ ΜΥΡΙΑ Κ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ RADIO 1D ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 2015 ΜΑΣ ΛΕΕΙ: >. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο κ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ»»‘ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ Κ ΕΞ ΙΣΟΥ ΦΥΤΕΥΤΟΣ»»»» ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΟΔΕ
    ΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

  2. ο Γκαλμπρεϊθ σίγουρα δε κοιμήθηκε το βράδυ μετά από αυτό

  3. Μάλλον εμάς άφησε κάγκελο (και όχι καγγελο αγράμματε συντάκτη)παρά τον αμερικανό

Comments are closed.