“Δραπέτευσαν” ήδη οι πρώτοι πρόσφυγες από το Δερβένι! – Κατευθύνονται με τα πόδια στη Θεσσαλονίκη!

Κοινοποίηση:
derbeni

Πρόσφυγες, που έφτασαν από την Ειδομένη, εγκατέλειψαν το κέντρο φιλοξενίας στο Δερβένι και κατευθύνονται προς τη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει το thestival.gr, οι πρόσφυγες βρίσκονται στην λωρίδα έκτακτης κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θέλουν να μεταβούν σε άλλο κέντρο φιλοξενίας, για να είναι κοντά με συγγενικά ή γνωστά τους πρόσωπα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ας τους πεί κάποιος επιτέλους ότι ως πρόσφυγες πολέμου και πολύ τους είναι αυτά που κάνουμε ως διαλυμένη χώρα, εφόσον δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν στη δική τους πατρίδα. Επίσης κανείς δεν τους κάλεσε για να έχουν απαιτήσεις λες και είναι τουρίστες και πληρώνουν για την διαμονή. Δεν βλέπουν τα βόδια ότι είναι χιλιάδες και δεν μπορούνε όλοι να πάνε σε ξενοδοχεία όπως εκείνο που έχει δήμαρχο τον Σύριο; Τις απαιτήσεις τους να τις εκφράσουν σε εκείνες τις χώρες που βομβάρδιζαν την Μ. Ανατολή τόσα χρόνια για τα συμφέροντα τους. Εκεί ναι να ζητήσουν και πεντάστερο ξενοδοχείο.

  2. αχαχαχαχα!!!
    Η εκκένωση της Ειδομένης μου θυμίζει το γεφύρι της Άρτας…ολιμερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν…
    Αν βέβαια, εκεί ήταν Έλληνες (στην Ειδομένη) και παρεμπόδιζαν τη διέλευση τραίνων επί 2 μήνες, θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο τα ΜΑΤ και τα τσοντοκάναλα θα έκραζαν για ανείπωτη οικονομική ζημιά της χώρας.Για τα λαθρό, ούτε κουβέντα και τους παρακαλάμε κιόλας να φύγουν…
    Μπανανία με τα όλα της…

Comments are closed.