Δυναμική ενέργεια από τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega – Έστησαν σκηνές έξω από τα γραφεία της Motor Oil! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mega motor oil1a

Eξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, βρίσκονταν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega  ζητώντας επίσημη ενημέρωση για το πότε θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Δεκάδες εργαζόμενοι του καναλιού που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες βρίσκονταν όλο το βράδυ έξω από τα γραφεία της Motor Oil στήνοντας αντίσκηνα ενώ δηλώνουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι με το Mega και τα λεφτά που τους οφείλονται.

Σημειώνεται πως ο μεγαλομέτοχος του Mega, Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους πριν από 20 μέρες είχε πει ότι μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει το κανάλι, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πλευρά του -κατά την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους- ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει το κανάλι αλλά δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο καθώς δεν ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.

Αν δεν αλλάξει κάτι ως προς τις προθέσεις των μετόχων το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο αφού σύμφωνα με τον νόμο στις 27 Φεβρουαρίου θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν έκαναν αίτηση αδειοδότησης. – 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. lene απληρωτοι 17 μηνες…αν πηγαιναν στις δουλειες τους κανονικα θα ενγαινε ζωντανο προγραμα…δηλαδη μας λενε οτι 400 εργαζομενοι πανε στη δουλεια τους καθε μερα για να βλεπουμε επαναληψεις ολο το 24ωρο…ουστ κοπροσκυλα…
    ξερατε οτι οταν το αγκουρι μπαινει στο κολο του διπλανου σιγουρα θα εμπαινε κ στο δικο σας..μνημονιακκα σκυλια….

  2. Στα τσακιδια μνημονιακα κοπροσκυλα καλη ανεργια φατε μνημονιο τωρα

  3. Κανένας δημοσιογράφος δεν έκανε απεργεία για τους “συναδέλφους” του. Εκεί βλέπεις τι χλέμπα είσαστε. Αλλά αυτοί έχουν το γυαλί και διαμαρτύρονται, που θα διαμαρτυρηθεί όμως 1.000.000 συμπολίτες μας με τις οικογένειες τους που είναι άνεργοι και δεν έχουν το “μέσον” για να προβληθούν? Εσείς (του MEGA), κάποτε μας κοροϊδεύατε λέγατε ασύστολα ψέματα στον Ελληνικό λαό, τώρα θέλεται την υποστήριξή του? Αϊ ………….

Comments are closed.