Δύο δολοφονίες , δύο εξαφανίσεις και μια απαγωγή , που πληγώνουν το γόητρο της αστυνομίας

Κοινοποίηση:
αστυνομιαααα

Η διαλεύκανση εγκλημάτων που προκάλεσαν και προκαλούν  το κοινό αίσθημα , είναι ( κατ εμάς ) υπόθεση όλων μας . Η κοινωνία σαν ένας οργανισμός , θα πρέπει να ¨αποβάλει ¨ από μέσα της  ό,τι ¨κατατρώει¨ τα σωθικά της και την οδηγεί , στο να νοσεί .

Η συνδρομή όλων μας  , εξασφαλίζει την ασφάλεια του καθενός μας .

Πράγματι  , δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα . Υπάρχει όμως , το  πιο ¨σατανικά ¨σχεδιασμένο έγκλημα . Η διαφορά είναι .. .. στη νοημοσύνη δραστών και διωκτικών αρχών . Η σύμπραξη όμως της κοινωνίας στην προσπάθεια των δικαστικών και αστυνομικών αρχών, καθιστούν την ¨θεραπεία¨ ακαταμάχητη .

Η « αστυνόμευση » με αλγόριθμους  , νοητικά σχήματα  και διασύνδεση απεικονίσεων , είναι μια μέθοδος αστυνομικής προανάκρισης … από το μέλλον , κύριοι.  Αυτήν τελειοποιούμε , μέρα με την ημέρα , με αυτήν θα σας συνδράμουμε , χωρίς να αποζητούμε  … απολύτως τίποτα . Είναι καθήκον μας !!

Πάμε στοίχημα λοιπόν ότι , πολύ σύντομα , θα έχετε την χαρά να ανακοινώσετε  την ¨εξιχνίαση ¨ στις  παρακάτω  παρεκκλίνουσες  συμπεριφορές , που προσβάλουν το γόητρό σας …  ΚΑΙ με την «βοήθεια μας »

Αυτές είναι :

Η δολοφονία  του Μάριου – Δημητρίου  Σουλούκου   , του 11χρονου Μάριου  που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου του- Κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μενίδι

Η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο του ανήλικου γιου του στα Γλυκά Νερά . Ο εκτελεστής, ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια τον πυροβόλησε με εννιάρι πιστόλι 9 φορές .

Ο Αρτέμης Σώρρας . Καταζητούμενος  ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» με τα… 600 δισεκατομμύρια, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο.

«Ο απαγωγέας » του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη  . Διευθύνων συμβούλου  της εταιρείας  «Πλαστικά Κρήτης»

Βασίλης Παλαιοκώστας  Ο καταζητούμενος που έγινε «θρύλος» από τις ληστείες, τις απαγωγές και κυρίως από τις τέσσερις κινηματογραφικές αποδράσεις που έχουν γραφτεί στο «βιογραφικό» του.

Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε ότι , η διαλεύκανση τέτοιων εγκλημάτων από την ΕΛ.ΑΣ , είναι  πάνω από το 75%  , ποσοστό που την κατατάσσει   2η σε αποτελεσματικότητα αστυνομία στην Ευρώπη , πίσω μόνο , από την θρυλική Σκότλαντ Γιάρντ.

Μάρτυρες θα είστε ότι  , και  με την συνδρομή μας  , τούτο το ποσοστό θα αγγίξει το 100%

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: