Δύσκολες ώρες για Βίκυ Χατζηβασιλείου και Βιομήχανο σύζυγο

Κοινοποίηση:
βικυ

Τον Νοέμβριο του 2012 ο ισχυρός ανήρ της Ελληνικής Υφαντουργίας κύριος Γιάννης Ακκάς δήλωνε

σε συνέντευξή του ότι «το βαμβάκι δεν επηρεάζεται από την κρίση».

Πέντε χρόνια μετά από εκείνη την δήλωση ο επιχειρηματίας «έχει πακέτο» όπως θα έλεγε η σύζυγός του κυρία Βίκυ Χατζηβασιλείου, μόνο που στην περίπτωσή του δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Από τώρα και για τους επόμενους έξι μήνες ο βιαμήχανος βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά πλειστηριασμούς για χρέη ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Σταδιακά θα βγουν στο σφυρί δύο μεγάλα οικόπεδα στην Βόρεια Ελλάδα-στον νομό Πέλλας συγκεκριμένα-αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ το καθένα, αλλά με χαμηλότερες τιμές εκκίνησης.

Εκτός από αυτά όμως η πιστώτρια τράπεζα πλειστηριάζει ακόμη και προσωπικές μετοχές του γνωστού επιχειρηματία, που παλεύει τα τελευταία χρόνια μέσω διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες να μείνει όρθιος.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των εβδομήντα χιλιάδων οχτακοσίων εβδομήντα μετοχών της «Κλωστήρια Κιλκίς» που βγαίνουν στο σφυρί για χίλια οχτακόσια ενενήντα ευρώ!

Επίσης, για το χαμηλό ποσό των οχτώ χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα εννιά ευρώ στο σύνολο πλειστηριάζονται άλλες 266.645 ονομαστικές μετοχές του Γιάννη Ακκά από δύο διαφορετικές εταιρίες.

Τα τελευταία χρόνια ο καλός επιχειρηματίας προσπαθεί εκτός από την «Ελληνική Υφαντουργία» να αναστήσει και τα Εκκοκκιστήρια Θράκης, αφού η κρίση δεν άφησε τελικά έξω ούτε το βαμβάκι

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν αρέσκεται στην προβολή και μιλάει σπάνια και μόνο για την δουλειά του, απέχοντας από τα κοσμικά event στα οποία δίνει το παρόν η σύζυγός του κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μαζί της έχει αποκτήσει δύο παιδιά, είναι παντρεμένοι σχεδόν τρεις δεκαετίες και μένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ενώ όποτε είναι εφικτό ο επιχειρηματίας κατεβαίνει για λίγο στην Αθήνα.

Κάτι που μάλλον θα αργήσει να γίνει με το πακέτο που του έτυχε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αλλη ψωροκυρατσα φαντασμενη απο κει

  2. Αχ ο καημενος τωρα θα του μεινη μονο το εργοστασιο στη ρουμανια που το εκανε με ελληνικη επιδοτηση, γιαυτο παρατησε τα εδω κοροιδα.Βαλτε το καλα στο φτωχο μυαλο σας η κριση ειναι για τους φτωχους.

  3. Ποιος σύζυγος ρε παιδιά; Αφού έχουν χωρίσει εδώ και κάτι μήνες. Σιγά μην καθόταν. Με το που αρχίσουν τα προβλήματα με το παραδάκι τη κάνουν αμέσως με ελαφρά, όπως η Μπαλατσινού και τόσες άλλες..

  4. Μην ανησυχείτε, θα έρθει η “ανάπτυξη”. Αφού κλείσουν (ή και εξαγοραστούν) οι Ελληνικές επιχειρήσεις (που υποφέρουν από το κράτος-μαριονέτα των νεοταξιτών), θα έρθουν οι νεοταξίτες και θα επενδύσουν. Στις επενδύσεις τους θα μπορείτε όλοι (όσοι έχετε απομείνει – γιατί υπάρχουν και οι λαθρό) να εργαστείτε με μισθό 200-250 ευρώ. Άρα όλοι θα έχετε δουλειά πλέον και κανείς δεν θα πραπονιέται. Καλά κάνατε και τους ψηφήζατε όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν γιατί έρχεται η “ανάπτυξη” σύντομα. Για να δούμε τι έχει μείνει δημόσιο ακόμη;… α ναι η παιδεία! Έρχετε η σειρά της να ιδιοτικοποιηθεί.

  5. ο επομενος θα ειναι ελληνας και ματσο?…….πληρωνει 1.05…….αν ειναι οικοδομος πληρωνει 1 προς 30…αν ειναι ντελιβερας 1 προς 55…..αν ειναι ανεργος 1 προς 70…..αν ειναι μπατιρης και ζητιανος 1 προς 3000……αν ειναι προσφυγας σε χοτ σποτ πληρωνει 1 προς 10000000000000000000……παμε στοιχημα

  6. η ελληνική βιομηχανία πρέπει να στηριχθεί ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, είναι ζήτημα ζωής κ θανάτου, πρέπει οι τράπεζες να ψαλιδίσουν τους τόκους κ τα πανωτόκια, αρκετά τις πληρώσαμε και κλείνουν τις επιχειρήσεις του κοσμάκη

  7. …..Επενδύσεις και ανάπτυξη δεν θα γίνουν αλλά θα διώξουν και όλους τους επιχειρηματίες εκτός Ελλάδας ή θα τους τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί. Να χαιρόμαστε τέτοιες κυβερνήσεις. Απορώ με μερικούς που δεν αντιλαμβάνονται την ουσία του άρθρου και σχολιάζουν όπως π.χ ο parathrhths. Δεν καταλαβαίνει ότι κλείνοντας επιχειρήσεις δεν θα υπάρχουν έσοδα και δεν θα μπορούν να πληρωθούν συντάξεις και πολλά άλλα;

  8. Βλεπω την Βικυ να την κανει με ελαφρα..

  9. Θα βρουν την άκρη αυτοί.Σίγουρα έχουν κάνει και την καβάντζα τους στο εξωτερικό.

    Αλίμονο από μας που καθημερινά εξανεμίζεται η σύνταξη.

  10. οι προδοτες πολιτικοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ μετα το 74 και μεχρι σημερα εκλεισαν και κλεινουν με καθε δυνατο τροπο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,αποκλειοντας ετσι την δυνατοτητα τησ οικονομικης ανεξαρτησιας και ευμαρειας ….δεν θελουν κανεναν Ελληνα ανεξαρτητο και ελευθερο…και τελικως καταντησαν την χωρα προτεκτορατο.

Comments are closed.