Είναι του ΓΙΑΤΡΟΥ- Η κυρά Τασία επιτέθηκε στον δήμαρχο της Κω – Του ζήτησε τα ρέστα !!!

Κοινοποίηση:
tasia4-660x336

Ρε παιδιά βάλτε της τα λευκά να τελειώνουμε

Ενώ η κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου έχει βγει εκτός ελέγχου με τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, η αρμόδια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου εξαπολύει επίθεση στον δήμαρχο Κω επειδή εκείνος ζήτησε την παρέμβαση της κυβέρνησης για το θέμα. Με δήλωσή της σε εφημερίδα η κ. Χριστοδουλοπούλου τον κατηγορεί ως αδιάφορο. Αναλυτικά η δήλωσή της: «Ο δήμαρχος της Κω, έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του. Σαμπόταρε τη λύση του ξενοδοχείου Captain Elias και κάθε άλλη λύση φιλοξενίας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τις ροές. Και τώρα που κατάλαβε ότι μ’ αυτήν την τακτική δεν κατάφερε τίποτα, απειλεί, υβρίζει και παραπληροφορεί. Ας ασχοληθεί επιτέλους με το νησί όπως έχει καθήκον και ας συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος, με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Κω».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΑΣΙΑ ΠΑΡΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΕΣΑΙ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ.

  2. Εμ που να αποφυγουμε μανταμ τασι, τις ροες αφού εσείς τις διευκολύνετε για να καταστρεψετε την χώρα, μιας και πουθενα στον κοσμο δεν συμβαινει αυτο που λαμβανει χώρα στην ελλαδα.

  3. οσο οι πολιτες δεν αναλαμβανουν τις ευθυνες τους τοσο αυτα τα creature from the black lagoon σαν την κυρια Μουμιοπουλου θα κανουν τη χωρα κυριολεκτικά σαν τα σταφιδιασμένα τους μουτρα

  4. Εσυ κυρα Τασω παε φαε κανα αυγο τηγανητο, τι να κανει απο μονος του ο ανθρωπος αμα εσεις αφηνετε τους λαθρο να μπαινουν κατα χιλιαδες? Ωραια υποστηριξη, του ζητατε και τα ρεστα…
    Ακουστε τι λεει η κολογρια : “με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Κω»”….Πως θελετε μετα να συνεργαστει μαζι σας ο ανθρωπος??!?

  5. τασια με τετοια φατσα μπουγατσα πως και ο τσυριζα δεν σε βαζει να πληρωνεις ενφια ρε πατσαβουρα

  6. Η μουμια μιλάει πλεον για ροες, ουτε μεταναστες, ουτε προσφυγες ουτε τιποτα. Ροες, φανερωνοντας αυτο που πραγματικα σκεφτεται. Δεν πειραζει, καλα να πουθουν και στην Κω, οταν τα λεγανε οι χρυσαυγιτες ητανε φασιστες και ναζι. Φατε στην μαπα τωρα τους ελληνοφωνους τους ΣΥΡΙΖΑ για να ξυπνησετε καποια στιγμη. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

  7. Έρχεται και καινούργιο πακέτο από Ε.Ε. για το μεταναστευτικό..
    Θα φάνε καλά πάλι τα λαμόγια, και θα το παίζουν και antifa τα πρακτόρια του ΚΕΕΡΦΑ, που χρηματοδοτείται από τον ΣΟΡΟΣ..Αλλά δεν πειράζει ο Έλληνας είναι δημοκράτης και αντιρατσιστής, ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

Comments are closed.