Εδώ γελάμε!! Σήκωσαν μπαϊράκι οι βουλευτές της ΝΔ!! Κίνημα βουλευτών για αποχή ή καταψήφιση του μνημονίου!!

Κοινοποίηση:
1 11 νδ

Έντονος προβληματισμός εκφράζεται από βουλευτές της ΝΔ για την ψήφιση του μνημονίου. H Άννα Καραμανλή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη για το εάν θα πρέπει να ψηφίσω. Μία καλή λύση είναι και η αποχή».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε ακόμη: «Δεν μου αρέσει να με δουλεύουν. Δεν μπορεί να στηρίζεις μία κυβέρνηση της Αριστεράς, να μην ακούς ένα ευχαριστώ κι από πάνω σου κουνάν το δάχτυλο».

«Το ότι ψήφισα τα προαπαιτούμενα δεν σημαίνει ότι θα ψηφίζω ό,τι φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» συμπλήρωσε.

Η ίδια τόνισε πως περιμένει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, «να ακουστούν όλες οι απόψεις και με επιχειρήματα να συναποφασίσουμε».

Νωρίτερα σήμερα στην αποκάλυψη ότι σειρά βουλευτών της ΝΔ ετοιμάζονται να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Κυριαζίδης.

«Δεν αφορά μόνο εμένα υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές που σκεφτόμαστε να μην ψηφίσουμε τι συμφωνία, θα το συζητήσουμε στην κοινοβουλευτική ομάδα» δήλωσε στο Mega.

«Άλλο η συμφωνία, άλλο τα προαπαιτούμενα μέτρα… δεν ξέρω αν θα τα ψηφίσουμε. Υπάρχει και η αποχή είναι ένα μέτρο… Τι θα είμαστε παρακολουθήματα, αποτύπωμα του ΣΥΡΙΖΑ;».

Σημειώνεται ότι χθες ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε σε αποχή της ΝΔ από την ψηφοφορία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ Η ΝΔ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η8ΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ! ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΨΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ! ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ , ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ , Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ 8Α ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕ8ΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΣΗΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ , ΕΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑ8ΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ , ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ 8Α ΕΡ8ΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΔ , ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ , 8Α ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ !

  2. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ….. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ….

Comments are closed.