ΕΚΤΑΚΤΟ – Έγκλειστος αλλοδαπός πήγε να σφάξει αστυνομικό στο Κιλκίς! Προσπάθησε να του κόψει το λαιμό και τον μαχαίρωσε στο σαγόνι!

Κοινοποίηση:
maxairi-620x330

Με τραύμα από μαχαίρι, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε, από έγκλειστο στο Κέντρο Κράτησης, Αστυνομικός τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Στο Κέντρο Κράτησης στη Νέα Καβάλα Κιλκίς, έγκλειστος – τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ως προς την εθνικότητα του- υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, επιτέθηκε σε Αστυνομικό- υπηρετεί σε υπηρεσία της Πελλοπονήσου- ο οποίος συμμετείχε ως ενισχυτική στη φύλαξη του χώρου (24/06-18.00) .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές- επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής- ο έγκλειστος αλλοδαπός, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι με πρόθεση να καταφέρει τραύμα στο λαιμό του Αστυνομικού. Κατά τη συμπλοκή ο Αστυνομικός- σύμφωνα με πληροφορίες- κατάφερε να απωθήσει την κίνηση του αλλοδαπού, ωστόσο με το μαχαίρι ο αλλοδαπός, τον τραυμάτισε στο σαγόνι.

Αιμόφυρτο οι συνάδελφοί του Αστυνομικού, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή του τραύματος- ράμματα – στο σαγόνι, και έλαβε εξιτήριο.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη, από την Αστυνομική δύναμη που επιτηρεί το χώρο του Κέντρου Κράτησης.

nantiareport.wordpress.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Φιλε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν ειναι ετσι οπως τα λες οι μαχιμοι Αστυνομικοι δεν εχουν καμμια σχεση με αυτους της ΠΟΑΣΥ οι οποιοι σε τελευταια αναλυση εκπροσωπουν τον εαυτο τους και μονο μονοι τους ψηφιζωντε και λενε οτι εκπροσωπουν το συνολο των Αστυνομικων οι μαχιμοι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι Εθνικιστες πατριωτες.

  2. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ .Α ΡΕ ΠΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ?

  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@Ν ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

  4. κακο ψοφο φατετον ρε τον κολομπουτζουριαρη ασικτιρ ρε τους ποτιζουμε τους ταιζουμε κι ελληνες κοιμοντε στον δρομο κι σβηνουν απο πηνα κι αυτους τους εχουν στα οπα οπα οι συριζεοι κι μας σφαζουν ???καθηκια δε ξερουν τι εστι ευχαριστω ξερουν μονον να σκοτωνουν γιατι ειναι σα ζωα που ορμαν να σκοτωσουν

  5. Τον ..άσπρισαν από το ξύλο ή όχι τον κοπρίτη;;

  6. Ρε,σαπιστε το το σκουπιδι,λιωστε τον στο ξυλο,σπαστε του τα κοκαλα και μετα δεμενο πακετο απελαση στην τουρκια.Βαλτε το κατω και λιωστε το στο ξυλο το σκουπιδι !

    1. Το πιο πιθανο ειναι να του κλασει τα @ρχιδια η 1η φορα αριστερα

    2. Μετά το μέχρις αναπηρίας ξυλοφόρτωμα δεν χρειάζεται επιστροφή στην ομόθρησκη τους Τουρκία. Όλο και κάποιο απομονωμένο από περαστικούς και περίεργους ακατοίκητο εξοχικό θα υπάρχει στην γύρω περιοχή με βαθύ βόθρο. Να τον ρίξουν δεμένο και φιμωμένο μέσα για να ψοφήσει. Και όχι μόνο αυτόν αλλά και το κάθε κωλόσκυλο που κουβαλήθηκε και απαιτεί να τον ταϊσουμε και να τον στεγάσουμε λες και το χρωστάμε στον κάθε γαμ … σκυλαραπά λαό της Γης. Τα ξεροπήγαδα να αποφεύγονται επειδή τα σκυλιά μυρίζουν γαυγίζουν και λειτουργούν σαν καταδότες.

Comments are closed.