Συναγερμός στις αρχές
πρώτη ενημέρωση 19:17
Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αννόβερο, το οποίο έχει κλείσει εκτάκτως, ύστερα από ειδοποίηση για ύπαρξη βόμβας σε αεροπλάνο της εταιρείας Turkish Airlines.
Οι γερμανικές αρχές έκλεισαν το απόγευμα της Τρίτης το αεροδρόμιο του Αννόβερο, λόγω απειλής για βόμβα σε αεροσκάφος Airbus 320 της Turkish Airlines.Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη – Αννόβερο και θα εξεταστεί από ειδικούς.
Όλες οι προγραμματισμένες αναχωρήσεις πτήσεων του αεροδρομίου έχουν αναβληθεί, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες στους πιλότους των εισερχόμενων πτήσεων να κατευθυνθούν σε άλλα αεροδρόμια.Στο σημείο βρίσκονται ομάδες πυροτεχνουργών.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από δύο ημέρες, σημειώθηκε η τρίτη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, σε διάστημα πέντε μηνών, που κόστισε τη ζωή σε 37 ανθρώπους, ενώ υπήρχαν και δεκάδες τραυματίες.