EKTAKTO – AΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ “ΒΟΜΒΕΣ”! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ! – ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
4122157

«Είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε ο εγκλεισμός μου και ο βασανισμός μου» είπε ο πρώην υπουργός που το 1996 έφτασε ένα σημείο από το να γίνει πρωθυπουργός και σήμερα, εν έτει 2017 ευρισκόμενος έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλαιό κραταιό Άκη Τσοχατζόπουλο.

akis

Φανερά καταβεβλημένος, με σχεδόν όλα τα δόντια να λείπουν από την οδοντοστοιχία του και αναρρώνοντας από ένα σοβαρό χειρουργείο, ο κ. Τσοχατζόπουλος εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους. «Η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι η καλύτερη, έχω κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ευθύνη έχει η κυβέρνηση Παπανδρέου Γιώργου και Σημίτη Κώστα» είπε ο πρώην υπουργός που καταδικάστηκε ότι έπαιρνε μίζες για την υλοποίηση μεγάλων εξοπλιστικών προγραμμάτων που κόστισαν δισεκατομμύρια στους φορολογούμενους.


 Eπιστροφή  στο σπίτι του στο Χαλάνδρι μετά την αποφυλάκιση

4122188

4122157

akis-t1akis-t2akis2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Πασοκικα γατοξερασματα και καθηκια του λαοπλανου και μεγάλου απατεώνα καταστροφέα της Ελλάδας.

  2. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  3. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; Η ΚΥΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ 200000

  4. Ο πακιστανος στο βιντεο ειναι για να συνηθιζει το ματι του ραγια τον Νεο λαο της Ελλαδος.

  5. Γιατί διαμαρτυρεστε οτι “”””δανείστηκε”””” τα 200.000; Η ιστορια απλώς επαναλαμβάνεται, δηλαδη εκανε ακριβώς οτι εκανε και το αφεντικό του. Θυμάστε ή εχετε κοντη μνημη; Αυτον ντε που “””δανείστηκε””” απο κοτζαμ τέως πρόεδρο της “””δημοκρατίας””” για να κτισει την ροζ βίλα της μιμης (γιατι δεν του εφτανε το ποθεν εσχες).
    Σημειωτέον, οτι ο λαός μετα από αυτο, με το αλάθανστο κριτηριο του, τον εκανε και πρωθυπουργό, άρα γιατι να μην ξαναδούμε και τον ακη στα πράγματα;

  6. τι σου ειχα γραψει; το μηνυμα υπαρχει στην ιδια σελιδα

    Με ερώτηση του στην Βουλή ο Δημήτρης Καμμένος ζητά να μάθει την λίστα με τα ονόματα των φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου που συγκέντρωσαν το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος.

    Ο βουλευτής ζητάει από τον υπουργό να του προσκομίσει το σχετικό αποδεικτικό εφορίας ότι πληρώθηκε ο φόρος της δωρεάς.

  7. 1. O άκης είναι παλικάρι / παλουκάρι.
    2. Ο άκης είναι πασοκοσεμνός και πασοκοταπεινός.
    3. Στον άκη αρέσει το “λάθε βιώσας”.
    4. Στον άκη και στην σύζυγό του δεν είναι αρεστό το ξεφτιλοβλαχομπαρόκ του βίου.
    5. Ο άκης, σ’όλη του την ζωή, ΠΑΛΕΥΕΙ για την Προκοπή του Ελληνικού Λαού.
    6. Ο άκης ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    7. Ο άκης ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    8. Ο άκης ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
    9. Ο άκης, που ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, θα προκαλέσει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    10. Αν και ο άκης έχει ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που αναγνωρίζει η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ κυρία ελλαδική δικαιοσύνη, εντούτοις μπορεί και πασοκομπαλκονιάζει και κάνει ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ για την Προκοπή του Ελληνικού Λαού.

  8. Τωρα θα χαρει τα κλεμμενα που διαχειριζεται ο Θεοδωρου του παστοκ σε βαπορια,οξωρε μαφιες.

  9. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΚΗΔΕΣ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ΄΄΄΄΄΄΄΄ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!!!! ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

  10. ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ…….ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ…… ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΜΑΓΑΖΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΜΙΟ , ΜΑΝΕΚΕΝ…..ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΕΣΩΡΡΟΥΧΩΝ……. κλπ κλπ…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , ΟΤΙ ΄ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ….ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ….ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ…..ΜΕΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ …Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ……ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ……. Α. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΚΕΙΝΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΓΩΝΙΑ ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ…..ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΕΡΗΜΟΣ?

  11. ο μονος που τιμωρηθηκε!
    τα αλλα λαμογια γιατι;;;;;;

  12. Να θυμάστε πως θα εξαφανιστούν σύντομα,τα πλαστά χαρτιά είναι ήδη έτοιμα,το χρήμα το κλεμμένο είναι μπόλικο και διαθεσιμο,δεν πρόκειται να περιμένουν άλλο,είναι η ευκαιρία τους.

  13. Το 1985 σε άσκηση στην καρπη του κιλκις με όλμους τον Αυγούστου στην πρώτη βολή που έκαναν εσκασε πάνω σε κάσες με λίρες Ήρθαν ελικόπτερα από την Αθήνα για να τις πάρουν . Σε ένα επάνω ήταν και ο ακης τι έγιναν ποτέ δεν μάθαμε σαν φανταροι

  14. Βρέ τον ”παρ΄ ολίγον” Πρωθυπουργό της Ελλάδος….

  15. ΄Εχει το θράσος το χούφταλο να λέει ότι “έληξε το βασανιστήριό του” …
    Το βασανιστήριο του Ελληνικού Λαού, ρε, που τον εξαθλιώσατε, τον ταπεινώσατε, τον εξευτελίσατε, τον καταληστέψατε, τον πτωχεύσατε, τον καταδικάσατε σε αργό θάνατο, πότε θα λήξει ;;;;
    ΄Αντε κρύψου να μην σε βλέπουμε ρε, που βγήκες και στο μπαλκόνι να προκαλέσεις …
    ΄Αντε φέρτε πίσω στον Ελληνικό Λαό, τα κλεμμένα, ρε αρχιλαμόγια του κερατά …

  16. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χάλια χώρα. Για γέλια και για κλάματα είμαστε. Πρόβατα!!!

  17. Δεινοσαυροι, βαμπιρ, και…λοιπα φαντασματα του παρελθοντος.

    Υ.Γ. Γνωριζει κανεις γιατι το αυτοκινητο που μπηκε ο Τ-Rex Aκης ειχε εωτερικα του παρμπριζ (στο ταμπλο) φαρο;
    Ηταν σεκιουριταδικο ή κατι αλλο;

  18. Πασοκοκλεφτρονι του δημοσιου χρηματος να ξερεις πως καποια στιγμη που η ΧΑ θα ερθει στην εξουσια θα ξαναζητησεις μονος σου να πας φυλακη. γιατι αυτα που θα βλεπεις και θα ακους και για καθε μερα δεν θα μπορεις να αντεξεις να εισαι εξω.δηλ.απλα καθε hot spots και ενα πολιτικο λαμογιο. γιατι οι φυλακες δεν θα χωρανε αλλους!!

  19. Ευθύνη σε Σημίτη και παπανδρέου λοιπόν!!!
    Καί εσύ ρέ αρχιμαφιόζε πού ήξερες καί γνώριζες γιατί δέν έβγαινες ανοιχά καί αντρίκια νά καταγείλεις;;;Καί να προλάβεις το κακό στό οποίο οδηγούσαν τό έθνος καί τόν λαό;;;
    Αλλα νά σού πώ εγώ ο ΠΑΛΑΛΟΣ ο πόντιος…
    φάγατε από τά εξοπλιστικά…φάγατε απο τά PSI…φάγατε από τό χρηματηστήριο….φάγατε φάγατε φάγατε!!!!!!!
    Κορόιδο ήσουνα Ακη μου νά μηλίσεις;;;

  20. Οπου πασοκ και πακιστανοι να χειροκροτανε.Ελεος κλεφτες μας δυαλισατε την πατριδα.

  21. Δεν σας κάνει εντύπωση γιατί μπήκε μέσα μόνο μόνο ο Άκης; Για βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει…
    Ο Σημίτης δεν ήξερε τίποτα; Ο Γιωργάκης; Απο τα άλλα κόμματα; Siemens; Novartis; Άλλοι εξοπλισμοί; Ασφαλιστικά ταμεία; Χρηματιστήριο; Θαλασσοδάνεια; Ολυμπιακοί;

  22. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ Η΄ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !! Κ ΗΘΕΛΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ………

  23. 300+1 συμμορίτες κατάντησαν την Ελλάδα μπουρδελο .
    Και οι Ελλαδίτες σχολιάζουν αντί να τους κρεμάσουν ανάποδα όλους .
    Καλά λοιπόν σας κάνουν Ελλαδίτες και σας ξεβρακωνουν και σας λιμοκτονούν και σας θανατώνουν και σας αντικαταστούν .
    Είστε ανάξιοι τέτοιας πατρίδας .

    1. Οχι μπουρδέλο φίλε μου…
      Περιθωριακό κωλοχανείο κατήντησαν την Ελλάδα !!!

  24. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑ….. ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ: ΟΧΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ), ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ- ΔΩΡΑΚΙΑ…. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ – ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΧΟΛΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  25. Ζητω η παράνοια,ο δικηγόρος του κουτσοδοντη,δήλωσε πως για τα διακόσια χιλιάρικα συνεισέφεραν οι απλοί πολίτες,δηλαδή ο απλός αγνός λαός του ΠΑΣΟΚ,λυπήθηκε τον πρώην υπουργό,και έτσι έδωσε από το υστέρημα του για τον Άκη του…………….Της πουτανας το κάγκελο Στεφανεεεεεεεεεεεεεεε

    1. Δικιο εχει ο δικηγορος.Κι εγω προσεφερα για τον Ακη.Προσεφερα μια κουραδα στριφτη και μυρωδατη.

  26. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΩΡΕΑ.
    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΡΕΕΕ….

  27. φωναζε η δημοσιογραφος οταν ηταν ο ακης στο αμαξι..-κυριε προεδρε,κυριε προεδρε-…αυτους εχουμε για ενημερωση..τα πουτανακια της δημοσιογραφιας..

  28. Και θα συνεχίσουν αυτοί να τρώνε τα κλεμμένα και εμείς θα πληρώνουμε τα μνημόνια και τις ρεμούλες τους.Κανένας πατριώτης υπάρχει να βγεί μπροστά να τελειώνουμε με τη σαβούρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  29. Και τώρα επιστροφή στο σπιτάκι-βίλα στην αεροπαγείτου,σε λίγο καιρό εξωτερικό,σε 2-3 μήνες συνέντευξη,σε κάνα χρόνο βιβλίο,δεν εκπλήσσομαι.Ρε φίλε όμως,ο άλλος ο πακιστανός,γύφτος τι σκατά είναι,τι κάνει εκεί και βαράει και παλαμάκια?Νομίζει ότι είναι στις παλιές εποχές που τους έδιναν φακέλους με δεκαχίλιαρα μαζί με την ψήφο στην πασοκάρα?

  30. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ…ΓΤ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο 2ος ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΖΩΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ+ΔΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ..

  31. όταν αποφυλακιστώ εγώ θα με πάνε με τζιπ κρατικό σπίτι τι καλά !!!

  32. άξιος ο μισθός του βερύκκοκου…

  33. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
    ΕΑΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ! ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΝ ΠΟΣΟ!
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ;
    ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝ;
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΠΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΣΑΠΙΟΙ!

  34. Παλιοσκυλο.τα δικα σας τα κλεμενα πληρωνουμε αλητες.

  35. Αποδιοπομπαίος τράγος. Του υποσχέθηκαν ότι μόλις εκλεγούν κυβέρνηση, θα τον αθω’ωσουν αλλά όχι μόνο δεν εκλέχθηκαν, έχασαν και το όνομα τους. ΤΕΡΜΑ το ΠΑΣΟΚ και ξέρετε γιατί? για να γλυτώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει. Για άλλη μια φορά θα πληρώσει ο…… μαλάκας.

  36. Απορία το έχω:
    Όποιος αποφυλακίζεται έχει αστυνομικό όχημα και οδηγό για να τον μεταφέρει σπίτι του??

Comments are closed.