ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ κι έρχεται και τρίτος

Κοινοποίηση:
PAOKARA

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Τιμπό Μουλέν, τη στιγμή που ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να ανακοινώσει τόσο τον Μουλέν όσο και τον Κουρμπέλη. Ο πρώτος έρχεται με μεταγραφή από τη Λέγκια με τους “ασπρόμαυρους” να δίνουν ένα σημαντικό ποσό για να κάνουν δικό τους τον 28χρονο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ τα ξημερώματα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον εξ αρχής πρώτο στόχο του, τον Δημήτρη Κουρμπέλη καθώς ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Δικέφαλο πως είναι θετικός να τον παραχωρήσει. Πλέον οι Κυπελλούχοι περιμένουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να τηρήσει την αρχική συμφωνία, να έρθει στη Θεσσαλονίκη ως το μεσημέρι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού εκτός από χρήματα αφορά και έμψυχα ανταλλάγματα. Οι “πράσινοι” θα αποκτήσουν τους Κωνσταντινίδη-Κάτσε με συνιδιοκτησία 50-50 ενώ ο Μυστακίδης με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ θα μείνει ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή εφόσον ο ΠΑΟΚ το θελήσει, με αυτή τη συμφωνία θα πάρει το καλοκαίρι πίσω τον Μυστακίδη.

Οσον αφορά την πιθανότητα να αποκτηθεί και κάποιος επιθετικός, στον ΠΑΟΚ κρατούν “σιγή ιχθύος”.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: