Στο σημείο μηδέν η διαπραγμάτευση σύμφωνα με όσα αναφέρουν Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα απειλείται με χρεοκοπία σε 4 εβδομάδες»Η αδυναμία κυβέρνησης και πιστωτών να καταλήξουν σε τελική συμφωνία για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος στήριξης επαναφέρει στις σελίδες του γερμανικού Τύπου δυσοίωνα σενάρια για την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με την Deutche Welle.
«Η χρεοκοπία απειλεί (σ.σ. να επέλθει) σε τέσσερις εβδομάδες: η ελληνική κρίση επιστρέφει» σημειώνει σε τίτλο ρεπορτάζ της η Westdeutsche Allgemeine Zeitung, θέτοντας το ερώτημα αν «πρέπει τώρα να επέμβει και πάλι η ΕΕ». Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο αρθρογράφος, «ειδικοί προειδοποιούν εδώ και αρκετό διάστημα με κεκαλυμμένο τρόπο ότι η ελληνική κρίση επιστρέφει. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών για ένα νέο πακέτο λιτότητας βρίσκονται σε σημείο μηδέν», σχολιάζει το δημοσίευμα και προσθέτει:
«Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαβουλεύσεις, ενδέχεται να εξαντληθούν τα χρήματα της Αθήνας ήδη σε δύο εβδομάδες. Ως εκ τούτου, τίθεται το ερώτημα: πρέπει η ΕΕ να εμβάσει στην Αθήνα σύντομα πρόσθετα κεφάλαια ώστε να βοηθήσει τη χώρα να βγει από τη δύσκολη θέση;».
Λύση στο προσωρινό αδιέξοδο θα επιχειρήσει να δώσει το έκτακτο Eurogroup στις 9 Μαΐου, όπως μεταδίδουν σήμερα πολλές γερμανικές εφημερίδες στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις. Στην ιστοσελίδα της Frankfurter Allgemeine Zeitung επισημαίνεται ότι το σημείο τριβής στην τρέχουσα αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και δανειστών είναι το «προληπτικό πακέτο» μέτρων ύψους 3,6 δις ευρώ. Όπως σημειώνεται, «αυτή η πρόσθετη απόφαση φαίνεται να είναι κάτι σαν γέφυρα μέσω της οποίας θα μπορούσε να εμπλακεί με δικά του κεφάλαια στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα και το ΔΝΤ, όπως επιθυμεί κατά πρώτο λόγο η γερμανική κυβέρνηση», όπως σημειώνεται σε ειδησιογραφικό πόρταλ.
Η λυση θα ερθει απο τα αριστερα σιχαματα .Τα αριστερα μπασταρδοπαιδα που κυβερνουν θα θυσιασουν τις περιουσιες τους για οφελος τις ελλαδος
Στο τέλος η μόνη χώρα η οποία θα μείνει στο ευρώ και στην Ε.Ε. θα είναι η Ελλάδα.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ…ΑΚΟΜΑ
ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ
ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ευρωπαϊκή ενωση έγινε μόνο και μόνο για να συνασπιστεί το ευρωπαίκό κεφάλαιο ε΄ναντι των ασιατικών καί δέν ειναι τίποτα άλλο από το μακρύ χέρι του υπερατλαντικού αφεντικού καί συμμαχου. αλλοίμονο στους λαούς πού έχαψαν το παραμύθι καί τώρα ενας ενας βρίσκονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα πού δέν ειναι άλλη από την ανεργία, λιτότητα, συντάξεις επιδόματα κατάργηση του κοινωνικού κράτους και άνθηση των πολυεθνικών και των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ
ΑΜΗΝ Κ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ Κ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΡΜΑ
Ολη η Ευρωπη χρεοκοπει. Αιτημα για να βγει α;πο το ευρω θα κανει η Φινλανια , αιτημα να φυγει απο την Ε.Ε σκεφτεται να κανει η Δανια , παει για δημοψηφισμα μετα την εκρηκτικη ανοδο των Εθνικιστων. Οι Εθνικιστες φαινεται να σωζουν τους λαους της Ευρωπης απο την τραπεζοκρατια τα μνημονια και τον εξισλαμισμο. Στην Αυστρια σκοτωνονται μεταξυ τους δεξιοι και αριστεροι για το τι φταιει και ο λαος στηριξε Εθνικιστικο κομμα που βγηκε πρωτο. Και εδω αρκει να περασει το ασφαλιστικο και το νεο μνημονιο καβα και ολα θα παρουν τον δρομο τους.!! . Αλεξη γερα , nationalists love Alexis !!