ΕΚΤΑΚΤΟ – Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του υπουργού Οικονομίας Σταθάκη ζήτησε η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής!

Κοινοποίηση:
stathakis

Η επιτρoπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, αποφάσισε την κατά προτεραιότητα παραπομπή των υπουργών Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη σε περαιτέρω έλεγχο από τους ορκωτούς λογιστές.

Αναφορικά με τον κ. Σταθάκη:

Μετά τις δικές του τροποποιητικές δηλώσεις διαπιστώθηκαν σημαντικές αποκλίσεις από την αρχική του επίσημη δήλωση «πόθεν έσχες» που δεν περιορίζεται μόνο στο 1 εκατ.ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα γνωστό. Όπως είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βαρεμένος εντοπίστηκαν αποκλίσεις και σε άλλες τραπεζικές καταθέσεις αλλά και σε συμμετοχές σε ακίνητα.

Η επιτροπή «πόθεν έσχες» αποφάσισε να αναθέσει στους ορκωτούς λογιστές τον περαιτέρω έλεγχο με ό,τι μέσο χρειαστεί, ακόμη και με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η επιτροπή το ζήτησε… το αντιΣυνταγματικό τόξο θα το ψηφίσει;

Comments are closed.