ΕΔΩΣΕ κόσμο και ντουνιά ο Αλβανός με το καλάσνικοφ! “ΞΕΡΑΣΕ” βαριά ονόματα ΠΟΙΝΙΚΩΝ που δίνουν εντολές ΘΑΝΑΤΟΥ μέσα από τις ΦΥΛΑΚΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
alvanos-eisaggeleas2

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις εκτός από τον Αλβανό μακελάρη. Ο 23χρονος που τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμα στο Γουδί , μια γυναίκα , ίσως ο ταξιτζής ( δεν έχει επιβεβαιωθεί) και ο ο αλβανος εκτελεστής Μέτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Μakeleio.gr”, όπως γράψαμε και χθες,  ο νεαρός που φιλοξενούσε τον Μπάκο στην Αγίας Λαύρας έχει έναν αδερφό που βρίσκεται στις φυλακές.

Αυτός λοιπόν σε επικοινωνία που είχε με μεγαλό ποινικό όνομα έπαιρνε εντολές και τις διαβίβαζε στον αδερφό του και στη συνέχεια ο νεαρός τις “μοίραζε” στους έξω.

Ένας κύκλος που γυρίζει λοιπόν, με μια στυγερή συμμορία, για να κάνει συμβόλαια θανάτου. Αυτά βέβαια θα πρέπει να αποδειχτούν. Το “Μakeleio.gr” σας τα μεταφέρει με επιφύλαξη μέχρι  να δούμε τι έχει καταθέσει στον ανακριτή ο Αλβανός με το καλάσνικοφ.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Συνελήφθη ο αλβανός εκτελεστής ονόματι Μέτσι που ήταν για χρόνια φυγόδικος.Η σύλληψη έγινε στα Σεπόλια σήμερα το μεσημέρι.

Του χρεώνουν συμβόλαιο θανάτου κατά αστυνομικού,  του “κυνηγού δολοφόνων” Σταύρου Σταυρόπουλου ο οποίος παλαιότερα ήταν διευθυντής στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Αρχικά το συμβόλαιο θανάτου κατά του συγκεκριμένου αστυνομικού είχε αναλάβει ένας έλληνας, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές και έτσι μετά τη σύλληψή του, την υπόθεση ανέλαβε ο συνεργάτης του, αλβανός κακοποιός Μέτσι.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο θανάτου κατά του αστυνομικού έχει φτάσει στις 200.000 ευρώ.

Επίσης του χρεώνουν την ιστορία στο Μικρολίμανο, στο Μεταξουργείο και στη Μιχαλακοπούλου που ο Μπάκο υποστηρίζει ότι δεν πυροβόλησε αυτός.

Και την απόπειρα ληστείας και δολοφονίας στο κέντρο της αθήνας για ένα τάπερ ( Το είχε καλύψει τότε αποκλειστικά το Makeleio.gr – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μαζί του συνελήφθη και ο ομοεθνής συνεργός του Κλόντιαν, ο οποίος τον τελευταίο καιρό τον έκρυβε.

Ο Αλβανός μακελάρης του Πειραιά, ανήκε στη συμμορία του Μέτσι.

Μετά λοιπόν τις αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε ο 31χρονος Μπάκο, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Μέτσι και τον συνέλαβαν, ενώ συνελήφθη και ένας συνεργός του που τον έκρυβε ονόματι Κλόντιαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών παρακολουθούσαν σήμερα όλη την ημέρα τον Μέτσι και όταν έφτασε στην πόρτα του σπιτιού του, τον συνέλαβαν και τον υποχρέωσαν να μπει μέσα στο διαμέρισμά του όπου εκεί βρήκαν ξαπλωμένο τον Κλόντιαν.

Επίσης οι αστυνομικοί ψάχνουν τον ταξιτζή που μετέφερε τον Αλβανό μακελάρη μετά την επίθεση στο μαγαζί του Πειραιά με το καλάσνικοφ που τραυμάτισε 15 ανθρώπους.

Πληροφορίες λένε πως η ΕΛ.ΑΣ ήδη γνωρίζει ποιος είναι ο ταξιτζής.

Βίντεο – Φωτο Makeleio.gr : Ο Αλβανός serial killer του Μικρολίμανου κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων!

Βίντεο – Φωτο Makeleio.gr: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο αρχιεκτελεστής της αλβανικής μαφίας

ΑΡΧΙΜΠΡΑΒΟΣ-ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ-ΣΚΛΗΡΟΣ ΝΤΙΛΕΡ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ “ΑΙΣΘΗΜΑ” ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ 35ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΚΕΛΕΨΕ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ “ΖΩΝΤΑΝΟ Ή ΝΕΚΡΟ” (video & φωτο MAKELEIO.GR)

Πρώτη δημοσίευση 18:10

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ, ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ,ΠΑΙΔΙΑ , ΓΟΝΕΙΣ.

  2. ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ΄????

  3. Πολύ λαλάκας πρέπει νάναι Στέφανε.
    Με τόσους που έχει δώσει άμα πάει Κορυδαλλό την έβαψε. Θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί.Άσε που θα τον φάει η βρώμα γιατί στα κοινά μπάνια δεν πρόκειται να πάει ποτέ φοβούμενος ξεπαρθένιασμα.

  4. Σημερα θα γινει συλλαλητηριο απο τους γνησιους πατριωτες της ελλαδος για την αποφυλακιση του να ειστε ολοι εκει

  5. Ενα απο τα αλβανικα μελη της σπειρας πηγε να κλεψει ενα ποδηλατο ενος 44χρονου.Τον ειδε ο Ελληνας και πιαστηκαν στα χερια.Εφυγε ο αλβανος και ξαναγυρισε πισω με αλλους 3 αλβανους,με εναν απο αυτους να πυροβολει και να σκοτωνει επι τοπου τον ατυχο 44χρονο Ελληνα.
    Ο ενας απο τους 4 αλβανους ηταν και ο συγκεκριμενος κακοποιος.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΑ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΟΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΞΩ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ…

  6. Θα πάει τώρα αυτό το ρεμάλι ο Αλβανός δολοφόνος στην φυλακή να κάθεται και να τον ταιζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες.Αυτό είναι ρατσισμός πρός τους Έλληνες και προνομιακή μεταχείριση για τα αποβράσματα από την εχθρική Αλβανία.Μία χώρα που με κάθε ευκαιρία εκδηλώνει εδαφικές διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας.Φορτώθηκε η Ελλάδα όλους τους εγκληματίες από τις φυλακές του Χότζα και για να το παίξει καλό παιδί σε Αμερική και Ευρώπη τους άφησε να κλέβουν και να σκοτώνουν αντί να τους στείλει στο Διάολο όπως έκαναν οι άλλες χώρες.Η Αγγλία έστειλε 200000 Αλβανούς κρατούμενους στην Αλβανία φέτος να συνεχίσουν την κρατησή τους για να μην τους πληρώνουν οι Άγγλοι φορολογούμενοι.Πιό πλούσια είναι η Ελλάδα από την Αγγλία που τους έχει εδώ και τους ταίζει την στιγμή που πεθαίνουν οι Έλληνες από την πείνα

  7. Το κάθε απόβρασμα από την Αλβανία έφεραν εδώ να σκοτώνει και να κλέβει τους Έλληνες.Δεν φτάνει που αυτοκτονούν από την φορολογία και την ανεργία οι Έλληνες τους έχουν φορτώσει τον κάθε Αλβανό κατσαπλιά που βγάζει πάνω στους δυστυχισμένους πολίτες το Εθνικιστικό και εγκληματικό του μένος.

  8. ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ..ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΒΑΡΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ..)
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ

Comments are closed.