ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! “ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ” οι κλέφτες στα Άνω Λιόσια! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ από 4 κάμερες ασφαλείας την κινηματογραφική ληστεία σε κατάστημα! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zwfriakleftes

Μια ημέρα πριν την κινηματογραφική ληστεία στη Δροσούπολη (διαβάστε παρακάτω) η ίδια συμμορία είχε χτυπήσει και σε μια άλλη συνοικία των Άνω Λιοσίων (Ζωφριά) βάζοντας στο στόχαστρό της ακόμα ένα μίνι μάρκετ.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί -στο οποίο καταγράφηκαν οι προσπάθειες των κουκουλοφόρων και από τις 4 κάμερες ασφαλείας του καταστήματος- οι ληστές αφού κατάφεραν να σπάσουν τα προστατευτικά ρολά μπήκαν μέσα στο μαγαζί και έκλεψαν… ό,τι πρόλαβαν, βάζοντας τα εμπορεύματα σε κάδους απορριμμάτων.

Πρόκειται μάλιστα για τους ίδιους κάδους που χρησιμοποίησαν την επόμενη ημέρα για τη ληστεία στη Δροσούπολη!

Παρακολουθήστε το βίντεο από τις τέσσερις (4) κάμερες ασφαλείας, οι οποίες «έπιασαν» τους ληστές τόσο εκτός, όσο και εντός του καταστήματος:

YΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: 

Απίστευτο βίντεο – Κάμερα «έπιασε» ληστές να σπάνε μίνι μάρκετ στα Άνω Λιόσια

kleft

Στόχος θρασύτατων ληστών έγινε τη ξημερώματα της Πέμπτης 22/9 μίνι μάρκετ στη Δροσούπολη των Άνω Λιοσίων.
Οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν μετά από συνεχιζόμενες απόπειρες να ξηλώσουν τα προστατευτικά ρολά, τα οποία είχαν δέσει με συρματόσχοινο στο 4Χ4 φορτηγό τους και να εισέλθουν στο κατάστημα όπου και άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους!

Το όλο σκηνικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, την ύπαρξη της οποίας οι δράστες πιθανώς να γνώριζαν, καθώς πέραν των άλλων είχαν κρύψει και τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού!

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 4 το πρωί, με τους γείτονες να ειδοποιούν (καθώς άκουσαν τη φασαρία που κράτησε περίπου 5 με 10 λεπτά) την αστυνομία, η οποία ωστόσο έφθασε δευτερόλεπτα αφού οι κλέφτες είχαν γίνει… καπνός.

cityface.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΕΕΕ…???? Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ…!!!! ΚΟΥΝΗΘΗΚΕΣ,,,??? ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ…ΤΕΛΟΣ…!!!!!

  2. φαινεται ξεκαθαρα η πινακιδα τους, αλλα σιγα μη τους πιασουν.μετα θα περασουν απο κανενα α.τ. να μοιρασουν τσιγαρα να τους καλμαρουν.και οι πινακιδες ισως ειναι και πλαστες.καημενη ελλαδα.

  3. ειμαι κεφατος γυριζω απ τον βεροπουλο

  4. που ειναι το περιεργο?Ετσι πανε για ψωνια οι γυφτοι.

Comments are closed.