ΕΛΛΗΝΕΣ μην “μασάτε”! ΔΕΙΤΕ ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Βρετανικό λαό μετά την ΕΞΟΔΟ τους από την ΕΥΡΩΠΗ! Διαβάστε “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” για να μην σας παραμυθιάζουν!

Κοινοποίηση:
newego_LARGE_t_1101_54683774

“9am: one week on from the vote, leave voters who are still dancing on air, and remain voters who are delighted with the outcome”

0KeAoWR3

Σε ζωντανή εκπομπή σήμερα το πρωί στο κρατικό βρετανικό κανάλι, ψηφοφόροι της εξόδου δήλωσαν τρισευτυχισμένοι («εκστασιασμένοι»για την ακρίβεια) από το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα, ψηφοφόροι της παραμονής, δήλωσαν: «μία εβδομάδα μετά, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κι ευχαριστημένοι! είμαστε αισιόδοξοι! όλα θα πάνε καλά!» (σ.σ. να σημειωθεί ότι, όσοι μίλησαν ήταν νεαρά και μορφωμένα άτομα! ούτε γέροι, ούτε ηλίθιοι, ούτε ρατσιστές…)

Μήπως λοιπόν, οι «μετανιωμένοι» είναι αυτοί που ψήφισαν για την παραμονή και όχι το αντίστροφο, όπως ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός;

Μήπως, είναι καιρός, οι Ελληνες να επιλέγουν πολύ προσεχτικά τις πηγές της ενημέρωσής τους;

Yπογραφή από το Λονδίνο για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Βιργινία Mάρκου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. υστερογραφον ..γι αυτο μην εμπιστευετε του ελληνοφωνους του εξωτερικου γιατι το λιγοτερο ειναι παπαγαλοι το περισοτερο δε αρλουμπεναριοι

  2. ναι καλα η κρατικη τηλεοραση της uk η οποια ειναι χειροτερη απο τα τσοντοκαναλα της ελλαδος .το θεμα ειναι οτι μπορεσαν να πεισουν ενας anticapat σαν τον boris kαι ενας τσαλαφος σαν τον φαρατζ τον λαο να ψηφησουν brexit .κατι παιζεται με την αμερικη , την ευρωπη , την βρετανια .η σκωτια τους χαλασε τα σχεδια αν και δεν εχει σημασια για τα σχεδια που ετοιμαζουν .δεν μας λεει το αρθρο οτι brexit ψηφησαν οι ινδοι , οι πακιστανοι με βρετανικο διαβατηριο , η νεολαια δεν πηγε να ψηφησει αν και πηγε ποιο πλυ απο αλλα δημοψηφησματα , οι μεταναστες πανω απο 5 χρονια που βρισκοντε οπου ειχαν το δικαιωμα να ψηφησουν με ειδικη αιτηση το οποιο δεν προβληθηκε καθολου ..επισης τα ρεμαλια της βρετανιας το παιζουν ρατσιστες με ρουμανους , βουλγαρους κλπ δεν προβαλετε δε οτι τα ρεμαλια δεν γουσταρουν τους ινδους πακιστανους με βρετανικη υπηκοοτητα απο τις αποικιες . υποπτα πραματα βλεπω . κατι ετοιμαζουν οι της ελιτ . ..αυτη ειναι η αληθεια ολα τα αλλα ειναι παπαριες .

Comments are closed.