ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒEΒAIΩΣΗ ΤΟΥ MAKELEIO.GR: ΕΝΤΑΣΗ και Αγρια Επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ΞΥΛΟ και μαχαίρωμα Τούρκου οπαδού – Πανό κατά του Κεμάλ (φωτο)

Κοινοποίηση:
kemal-pao

Πρώτη ενημέρωση 20:59: Σχεδόν μια ώρα πριν το τζάμπολ του… ματς του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα και υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Με την επέμβαση των ΜΑΤ η κατάσταση εκτονώθηκε ύστερα από περίπου 15′. Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα μαχαιρωθηκε ενας Τουρκος οπαδός στο ποδι και ενας αλλος συμφωνα πάντα με πληροφοριες, εχει επίσης τραυματιστεί και φέρει μωλωπες. Και οι δυο Τουρκοι οπαδοι οδηγηθηκαν στο νοσοκομειο…

Ένταση στο ΟΑΚΑ (pic)

Ήταν ολίγον τι… αναμενόμενο (δυστυχώς) πως θα υπήρχε ένταση στο ΟΑΚΑ απ’ τη στιγμή που περίπου 500 Τούρκοι οπαδοί της Καρσίγιακα ταξίδεψαν για το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι των φιλοξενούμενων λοιπόν πήραν περίπου μια ώρα πριν το τζάμπολ τη θέση τους στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

inner

Μερίδα οπαδών του τριφυλλιού κινήθηκε εναντίον τους (κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια) φωνάζοντας συνθήματα (ελληνικού περιεχομένου) και επιχειρώντας ουσιαστικά «ντου», το οποίο ευτυχώς «ανακόπηκε» απ’ τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που ουσιαστικά έχουν «περικυκλώσει» τους οπαδούς της Καρσίγιακα. «Kemal was gay» είναι ένα πανό που σηκώθηκε…

inner

Με την παρέμβαση των ΜΑΤ -που χρησιμοποίησαν και κροτίδες- η ένταση εκτονώθηκε ύστερα από περίπου 10-15′, με την κατάσταση στο ΟΑΚΑ να ‘χει ηρεμήσει πλέον.

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη ενημέρωση 20:59

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μαχαίρωσαν φίλαθλο έξω από το ΟΑΚΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πουτανες μογγολες στα κρεβατια σας…ξυλο θα τρωτε κ οταν ερχομαστε τουρκια…γεννιτσαροι κ κρυφοχριστιανοι ειστε κ ας μη το παραδεχεστε…κι ο Μωαμεθ ηταν κουδουνιστρα.

  2. Μπραβο στους οπαδους του Παο !!!!!επρεπε ντους αφησουν για να μην ξαναπατηση κανενας μογγολος εδω

    1. Μάθε ελληνικά ρε πρεζόνι

  3. οχι βια ρεεεεεεεεε με αυτα παλι βια αναπαραγουμε !!!!!! το πανο μπραβο που το βγαλαν κι φωναζαν !! το μαχαιρωμα δε χριαζοταν !!!!!!!!

    1. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΒΙΑ ΑΔΕΡΦΕ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΒΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

  5. “ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ”

    Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!

    Αγριότητες αντικαθεστωτικών στη Συρία.Εκτέλεσαν παρουσιαστή της κρατικής τηλεόρασης

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ “ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/08/2014 ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ: http://afypnisiellinwn.blogspot.gr ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:
    Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει “πρόβλημα”. Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.
    Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς.
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12/08/2012 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΥ – ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ” http://anargyros61.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8034.html, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ:
    <>
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!

    +++

    Αναρτήθηκε από ANARGYROS στις Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015

Comments are closed.