Ενώ στην δοκιμαστική παρέλαση ολα ήταν τέλεια οι S-300PMU1 δεν παρήλασαν ποτέ – Φωτογραφίες «ντοκουμέντα» για το απόλυτο φιάσκο

Κοινοποίηση:
S300TatoiL4

Το είχαν προαναγγείλει αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα! Ο λόγος για την παρέλαση  των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων μακρού βεληνεκούς S-300PMU1 στο Σύνταγμα για την επέτειο της εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.Απ΄οτι φαίνεται  τα ρωσικά οπλικά συστήματα στην παρέλαση με το κορυφαίο αντιαεροπορικό σύστημα του ΝΑΤΟ  των αντιαεροπορικών πυραύλων S-300PMU1,θα θύμιζαν περισσότερο «κόκκινη πλατεία» και εν μέσω Ουκρανικής κρίσης δεν θα ήταν η καλύτερη ιδέα.

Έτσι,  έδωσαν εντολή να μην παρελάσουν τα συστήματα.

Τα οποία όμως είχαν ήδη μεταφερθεί από την Κρήτη…. Και όχι απλώς είχαν ήδη μεταφερθεί από την Κρήτη, αλλά είχαν συμμετάσχει και στην δοκιμαστική παρέλαση στο αεροδρόμιο του Τατοΐου. Αδιάψευστος μάρτυς οι φωτογραφίες που καταφέραμε να βρούμε και δημοσιεύουμε από την δοκιμαστική παρέλαση στο Τατόϊ.

Συνολικά δύο οχήματα με τος χαρακτηριστικούς τετραπλούς εκτοξευτές, ένα όχημα διοίκησης και ένα όχημα ραντάρ. Μάλιστα είχαν βαφτεί για ειδικούς λόγους που κωλυόμεθα να αναφέρουμε, κόκκινοι οι κώνοι που βρίσκονται στο άνω μέρος των εκτοξευτή.

Η δοκιμαστική παρέλαση πήγε θαυμάσια, όλοι οι αξιωματικοί και τα στελέχη της Μοίρας των S-300PMU1 ήταν τόσο υπερήφανοι που θα παρέλαυναν μπροστά στον ελληνικό λαό που τόσο λαχταρούσε να δεί το υπέρτατο όπλο αντιαεροπορικής/αντιβαλλιστικής άμυνας που διαθέτει η χώρα, το καλύτερο ανάλογο σύστημα του ΝΑΤΟ.

Μέχρι που κτύπησε το τηλέφωνο στο υπουργικό γραφείο του Δ.Αβραμόπουλου (ή στο γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μ.Κωσταράκου, εδώ οι απόψεις διίστανται) από το γνωστό κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας (όχι πάντως από το Μέγαρο Μουσικής) όπου δόθηκε «άκυρο».Έτσι απλά.

S300TatoiL4 S300TatoiL3 S300TatoiL2 S300TatoiL

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. οι S-300PMU1 ειναι αντιαεροπορικο αμυντικο συστημα αλλα οι απλυτοι αντιδημοκρατες εθνομηδενιστες κανουν γελοια προπαγανδα περι δολοφωνικων μηχανων παντα δρουν ανθελληνικα οι ξενοδουλοι προδοτες δηθεν αντιφασιστες

  2. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΗΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…….

  3. Για να κάνουν βόλτες τις δολοφονικές μηχανές, να διεγείρονται οι ανέραστοι φασίστες

Comments are closed.