Εξαγριωμένοι με τον Λεβέντη πολιτευτές της “Ένωσης Κεντρώων” – Του έστειλαν εξώδικο!!

Κοινοποίηση:
Leader of the Union of Centrists party Leventis takes notes before an interview with Reuters at the party headquarters in Athens

Πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων δίνουν μάχη για να…βο(υ)λευτούν στην καρέκλα.

«Έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να στείλει την ερχόμενη Τρίτη εξώδικο στον πρόεδρο, στο κόμμα και στον βουλευτή του νομού μας, με το οποίο θα ζητώ να μας παραδώσουν τα έγγραφα που υπογράψαμε προεκλογικά», δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο συνταξιούχος εφοριακός Δαμιανός Ζώκας. «Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης», επισημαίνει.

«Το καλοκαίρι καιγόταν ο πρόεδρος να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια και μας έβαλε να μαζέψουμε κόσμο με τη δέσμευση ότι κάθε έξι μήνες της κοινοβουλευτικής περιόδου οι βουλευτές θα παραιτούνται και θα τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Με αυτή τη δέσμευση έπεισα έναν ανιψιό μου να κατέβει στην Ημαθία για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Μετά ο πρόεδρος εξαφανίστηκε», λέει.

Την ίδια άποψη, σύμφωνα με τον κ. Ζώκα, έχουν και άλλοι πέντε υποψήφιοι βουλευτές από το ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

Το εξώδικο θα υπογράψει και ο Αναστάσιος Λέκκος, επίσης υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων. Δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στις τάξεις του κόμματος μες την προϋπόθεση όμως ότι θα τηρηθεί η δέσμευση του προέδρου.

Οι πολιτευτές λένε πως είδαν τον Βασίλη Λεβέντη στην εκπομπή «Στον ενικό» να λέει πως ήταν λάθος η απόφασή του και πως ενδεχομένως οι βουλευτές θα παραμείνουν. «Του απαντώ, λοιπόν: Μια του ψεύτη, μια του κλέφτη, τρίτη και η κακιά του μέρα, λέμε στη Λάρισα», τονίζει ο κ. Ζώκας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά, ο άνθρωπος έχει το ακαταλόγιστο γιατί του δίνεται σημασία?

  2. ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ , ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΓΙΝΕ ΒΟΛΕΥΤΗΣ , ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ, ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

    1. o λεβεντης ανεβαινει, η ναζιστικη χαβγη σβηνει. Ολοι σιχαινονται τους ναζι ψευτοπατριωτες

      1. Aυτα που γραφεις κανε μου τη χαρη λιγο και διαβασε τα δυνατα να τα ακουσεις και μετα απαντησε μου σε παρακαλω: ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ?

  3. Για να τολμησει ο Λεβεντοπροεδρας να αλλαξει κανα βουλευτη,να δεις πως ανεξαρτητοποιουνται ολοι για να κρατησουν την εδρα και το χρημα.

  4. Οι του Λεβέντη στήριξαν το κόμμα για την καρέκλα ή γιατί πίστευαν στις ιδέες του κόμματος (που απ’ότι κατάλαβα συνοψίζεται στον πλήρη έλεγχο της χώρας από το εξωτερικό με πλήρη ομοφωνία όλου του εγχώριου πολιτικού συστήματος).

  5. Η μεγαλυτερη πατσαβουρα του πολιτικου συστηματος και μας το πσιζει και …..ρυθμιστης του πολιτευματος !!!! Αντε χασου καταρουσα ρεζιλω φαε μια κουραδα απαισιε!!!!

  6. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΟΛΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. ΩΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!!!

  7. είστε και λεβέντες , είστε και μ@λ@κες όσοι τον ψηφίσατε . ζώα

    1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ!
      ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ;
      ΑΜΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ!
      ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
      ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ!
      Η ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
      ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!

        1. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

  8. όσο είμαστε ακόμη ελαφρόμυαλοι και ευκολόπιστοι τέτοια και χειρότερα θα παθαίνουμε

  9. χααχαχαχαχ Περιμενουν και οι υπολιποι να τσιμπισουν το οχταρακι το μηνα. Αληθεινοι πατριωτες!!

  10. Μόνο για το παντελόνιασμα ενδιαφέρονται αυτοί της Ένωσης Φραπέδων. Φωνάζουν για το εξάμηνο αλλά δεν φωνάζουν για τις άλλες επικές κωλοτούμπες του γραφικού τους προεδρίσκου που έλεγε πως αν μπει στη Βουλή δεν θα παντελονιάζει ούτε βουλευτικές αποζημιώσεις ούτε τις κρατικές ετήσιες επιχορηγήσεις των κομμάτων…. Και μάλιστα προκαλούσε ο προεδρίσκος να τον φτύνουμε στη μάπα αν δεν κρατήσει το λόγο του… Ε ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΔΕΣ.

  11. Ρε τελικά τον είχαμε παρεξηγήσει τον λεβέντη,ο τύπος είναι φαινόμενο!
    Είναι ο πρώτος πολιτικάντης που για να συμπληρώσει ψηφοδέλτια και να εκλεγεί είπε ψέμματα και στους πολιτευτές του και στους ψηφοφόρους του!

  12. απορώ ποιοί ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ @ΑΛΑΚΕΣ ψήφισαν αυτό τό ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ της πολιτικής ….

  13. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδεμία υπόσχεση τηρείται

  14. Χαχαχαχα,κοίτα πώς κάνουν για την καρεκλίτσα και τον παχυλό μισθό οι εκλεκτοί του λεβέντη.Όχι ρε κοπρόσκυλα,εκτός να μείνετε,δεν θα ταϊζουμε κι άλλους απατεώνες,πάρτε και τον λεβεντομαλάκα σας και πηγαίνετε στην γερμανία που σας αγαπάει(όπως λέει ο ίδιος).Στα τσακίδια τεμπελόσκυλα.Ελπίζω οι ψηφοφόροι του λεβέντη,να είναι περήφανοι για την επιλογή τους.χαχαχα

  15. ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ η ΑΛΙΩΣ ΣΟΔΑ . ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ . ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΗΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ .

  16. Τώρα δε σας έχει ανάγκη.΄Εγινε πρώτη φίρμα.Από κανάλι σε κανάλι περιφέρεται
    εκεί που όλοι τον είχαν για χαβαλέ,όλο Πρόεδρε και Πρόεδρε τον έχουν.
    Ούτε ο Σ. Θεοδωράκης στις δόξες του δεν είχε τόση τηλεοπτική κάλυψη.

  17. σας πονάει ακόμα εκί στο μακελειό ο Πρόεδρος ιδικά μετά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις

    1. ναι τους πονάει… το στομάχι απο τα γέλια….!!

      1. την ανορθογραφια του ξεχασες να αναφερεις ρε αδερφε. καλα μιλαμε πολυ γελιο εχω ριξει. τους πηρε μπαλα ο Λεβεντομαλακας. Αστερι ειναι τελικα. τους επαιξε ολους!αχαχααχαααχαχα

  18. Περίμεναν τίποτα διαφορετικό από τον ηλίθιο που όπου σταθεί φωνάζει ζήτω η Τρόϊκα και ζητάει οικουμενική γιά να μας καθήσουν γιά τα καλά οι ανίκανοι στον σβέρκο;;;

  19. Ωραια λαι τη εγινε;;μακαρι να ειναι αυτο το ψεμα του και σιγα το ψεμα.αφηστε τα αυτα που ξερετε…πατε για καρεκλα γι αυτο κανετε ετσι.σε 6 μηνες τι να προλαβει να κανει ενας βουλευτης και τι θα προλαβετε να κανετε εσεις;κοπτεστε να προσφερεται για το καλο του τοπου μεσα σε μολις εξι μηνες;πρεπει να γινεται βουλευτες γιατι ο μισθος ανερχεται σε χιλιαδες ευρω ενω αν μεινετε απλα μελη του κομματος δεν παιρνετε ευρω σωστα;

Comments are closed.