Εξαθλιωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Φοβάται ότι… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mikroytsikos

Δύσκολες ώρες περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού ζει με τον φόβο να του πάρουν το σπίτι καθώς δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη του.

Οι ένδοξες ημέρες με τις μεγάλες αμοιβές και τις ανέσεις ανήκουν στο παρελθόν για τον παρουσιαστή. Δεν εργάζεται εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, υποφέρει από κατάθλιψη, τα χρέη τον κυνηγούν και κινδυνεύει για ακόμα μια φορά να χάσει τη βίλα του στην Κηφισιά.

Πρόκειται για μια μεζονέτα 160,90 τ.μ, για την οποία υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες 840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη.

Για το σπίτι αυτό έχουν γίνει πολλοί πλειστηριασμοί. Συνήθως η τιμή εκκίνησης είναι το ποσό των 465.000 ευρώ (450.000 ευρώ για το σπίτι, 5.000 ευρώ για την αποθήκη και 10.000 ευρώ για το γκαράζ). Κάθε φορά όμως, ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για να μην προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού.

mikroytsikos2
«Ο πατέρας μου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν βγει στον στίβο της ζωής και διαθέτουν υπόβαθρο, κουλτούρα και μόρφωση, γεγονός που τους κάνει πολύ δυνατούς. Φτιάχνουν το μικρόκοσμο τους, βρίσκουν τρόπους να δημιουργήσουν και να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού τους. Πέρασε πολύ δύσκολα. Είχε πολλές τύψεις, βίωσε κατάθλιψη, την αποκαλούσε μάλιστα «“πνευματική κατάθλιψη», για τα λάθη του, για ατυχείς στιγμές που είχε. Ταυτόχρονα μέσα από όλο αυτό το αδιέξοδο και το μηδέν, έβρισκε τρόπους να κρατηθεί ζωντανός, δημιουργικός και ακμαίος» είπε ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΛΑ .ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΗ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΚΟΥΚΕΙΚΟ ΚΑΤΙΝΟΔΥΔΥΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΖΟΜΠΙ .

  2. Ούτε εγώ τον πήγαινα με τίποτα… αλλά δε συμφωνώ οτι όλοι αυτοί που ήταν σίγουρα οι δάσκαλοι του συστήματος, -ναι το υπηρετούσαν αλλά ήξεραν και τι συμβαίνει πίσω απ την κουρτίνα, τους αξίζει ένα μαύρο τέλος και δεν μας ενδιαφέρει και δεν τους λυπόμαστε. Ένας ένας καταρρέει.. σήμερα ο παρουσιαστής, αύριο ο ξεφτύλας ηθοποιός, και μεθαύριο ένας βρωμύλος δημοσιοκάφρος.. να τους πάρουν τα τομάρια οι τραπεζίτες τα σπίτια και να τα δώσουν στους άστεγους πακιστανούς, καλά να πάθουν! (Και είμαι και ρατσιστής)

  3. Αριστερός δεν είναι; Τότε καμία λύπηση, καλά να πάθει, και χειρότερα ακόμα.

  4. Αριστερός δεν είναι; Τότε καμία λύπηση, καλά να πάθει, και χειρότερα.

  5. Εκείνη την εποχή των παχειων αγελαδων ο περισσότερος κόσμος είχε μια δουλεια σίγουρη μιλάω γένικως ο καθένας είχε κ ενα όνειρο να πάρει ενα σπιτι άλλος ενα αμάξι έπαιρνε δάνειο κ με τη δουλεια του υο ξεχρεωνρ.στο κάτω κάτω της γραφής τοτε έβλεπες ποιοτική τηλεόραση όπως ο μικρούτσικος μαδτορακης Πολυχρονίου δουλεψανε .τώρα όμως που τους πετάξανε κ βαλανε τις ξυλοκοτες τι να δουμε πως θα μαγειρέψουν;ήρθε ο κόσμος ανάποδα λες κ τα κάνανε όλα επιτειδες δώσανε δάνεια οι τράπεζες κ μετα φέρανε τη κρίση χάνοντας τις δουλειές τους ο κοσμος κ τώρα τα κατασχετουν ΡΡ καψιμο να τους βάλουν φωτιά να τα βρούνε οι τράπεζες υα σπίτια καμένα .

  6. Δεν τον πηγαινα ποτέ μου. Αλλα να βλεπεις τη πτώση ενος ανθρωπου ειναι λυπηρο φαινομενο. Τη ζωή του τη γλέντησε στις παχιες αγελάδες παντως εις βαρος πολλων αλλων. Θυμαστε τις “κοινωνικες εκπομπες” του – τα τηλεσκουπιδια της εποχης. Ισως τωρα να εβγαινε σε καμια Αννιτα να πει το πονο του να δει πως ειναι να εισαι στην “αλλη” πλευρα.

  7. Δε μας χέζετε; Εδώ ο κόσμος εξαθλιώνεται και εμείς θα έχουμε να ασχολιόμαστε με τον Μικρούτσικο και τις γερές μπάζες που έκανε γυρίζοντας εκπομπές που εκμεταλλεύονταν την ανθρώπινη δυστυχία.

    ΡΕ ΟΥΣΤ…

  8. Ρε παιδιά γιατί βγάζετε τόση χολή.
    Εντάξει έκανε λάθη,έκανε βλακείες,αλλά δεν εκβίασε και κανένα.Όσοι πήγαιναν στις εκπομπές του με τη
    θέλησή τους και με παρακαλετά πήγαιναν.
    Σίγουρα δεν ήταν και αυτός ο καλίτερος αλλά το σύστημα των ΜΜΕ για όσους το παρακολουθούνε
    (προσωπικά το σιχαίνομαι μόνο κανά ποδόσφαιρο βλέπω) με αυτές τις αηδίες τους τρέφει.
    Και αυτός αν το δείτε από άλλη ψύχραιμη οπτική γωνιά θύμα αυτού του συστήματος είναι.

  9. εχεις προσφερει τοσα πολλα στην Eλληνικη κοινωνια μεσω της υπεροχης τηλεορασης καιρος να κανουμε και μεις κατι για σενα-υπαρχει καποιος λογαριασμος παιδια για ενισχυση? (ειρωνικο)

  10. Μου ήθελε πουτανάκια κοτεράκια αμαξάρες και μεζονέτες στην Κηφισιά; Και εγώ θα μπορούσα να τα έχω όλά αυτά αλλά ήξερα πως όταν απλώνεις το πόδι περισσότερο από εκεί που μπορείς, τότε κάποια στιγμή πέφτεις και τσακίζεσαι και προτίμησα να ζήσω ως απλός άνθρωπος αλλά ήσυχος με τη συνείδησή μου. Άσε που μια φορά ο βλάκας αυτός πετάχτηκε από ένα στενό με ένα θηριώδες Τζιπ και κόντεψε να με λιώσει εάν δεν προλάβαινα να πατήσω φρένο…. Ουστ ρε.

  11. Πολλοί από αυτούς που ασχολήθηκαν είτε με την τηλεόραση ως παρουσιαστές είτε με την ηθοποιία, είτε με το τραγούδι κ.τ.λ δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν στη συνέχεια ..και δεν μπόρεσαν για ένα και μοναδικό λόγο..διότι τα χρήματα που έπαιρναν τις καλές εποχές, προτιμούσαν να τα φάνε μέχρι δεκάρας, σε κότερα..βίλες..ακριβά αυτοκίνητα..παρά να τα επενδύσουν κάπου φτιάχνοντας μια καφετέρια, ένα εστιατόριο..ενοικιαζόμενα δωμάτια σε νησιά..κ.τ.λ..πολύ πριν την κρίση… Λίγοι ήταν εκείνοι που επένδυσαν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες και σήμερα τα κουτσοκαταφέρνουν..δύσκολα μεν αλλά τα καταφέρνουν δε.
    Πόσοι από τους παλιούς Έλληνες ηθοποιούς πέθαναν χωρίς να έχουν ούτε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους;…Τα σκορπούσαν είτε στις γυναίκες, είτε στο τζόγο, είτε στη μεγάλη ζωή γενικότερα..Εκατομμύρια δεν έπαιρναν ή αλήθεια είναι αυτή….αλλά οι τότε μισθοί των ηθοποιών των μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού κινηματογράφου που μεσουρανούσε τις δεκαετίας 60 και 70 και μέχρι τα μέσα του 80, ήταν ικανοί να τους εξασφαλίσει ένα διαμέρισμα μέσα σε ένα χρόνο.
    Δυστυχώς όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά..Κρίμα για τον Μικρούτσικο και για τον κάθε άνθρωπο θα έλεγα εγώ που θολώνεται από τα χρήματα που μπορεί να τα έπαιρνε μια φορά και ένα καιρό σε πληθώρα χωρίς όμως να σκεφτεί ότι σκορπώντας τα από εδώ και από εκεί χωρίς να τα υπολογίζει, θα έρθει μία εκ των ημερών που θα βρεθεί στο άσο..
    Εγώ εύχομαι ένα πράγμα..να μας έχει καλά ο Θεός να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρεπέστατα, ούτε λούσα θέλουμε ούτε μεγαλεία..ούτε κότερα, ούτε τίποτα..μια αξιοπρεπέστατη ζωή για εμάς, για τα παιδιά μας..και τα παιδιά των παιδιών μας..τίποτα άλλο..Με λίγα ζούσαμε και πιο πριν..με ακόμα πιο λίγα ζούμε και τώρα..
    Θα έρθει η ώρα που οι υπαίτιοι θα πληρώσουν για αυτή την κατάσταση που μας έχουν φέρει…κοντός ψαλμός αλληλούια…

  12. Όποιος τα… σκάει… σε πουταναριά, εκεί καταντάει. Πάρε τώρα τηλέφωνα τα πρώην πουτανάκια σου να δεις τι θα σου απαντήσουν.

    1. Ζηλεύεις ε;; έτσι μπράβο “παλιοκομλεξικέ”. Καλά κάνεις που βάζεις “π” για name

  13. Τι τον βρίζετε ρε άσχετοι.Μπορεί να είχε τα ελαττώματα του αλλά ολοι στην ίδια σκ@τα κατάσταση ειμαστε. Εσεις δηλαδη δε χρωστατε τιποτα τα εχετε ξεχρεωσει ολα? Καλυτερα μη μιλατε γιατι δεν εχετε καταλαβει τι μας περιμένει.
    Αν συνεχιζετε την επανάσταση του πληκτρολογιου σε λιγο θα βγει σε πληστηριασμο και το σπιτακι σας. Ξυπνατε πρωτου να ειναι αργα…

  14. Για καθίστε ρε κομπλεξικοί… Χαίρεστε με τη δυστυχία του άλλου;; Αι στο διαολο πια, σκατόψυχοι…..

  15. αφου δεν εκανε τα κουμάντα του την εποχή των παχαιών αγελάδων εμείς οι πλέμπα τί να πούμε;

  16. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗ? ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΜΑΓΚΙΑ? ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ ΟΛΑ.

  17. ΗΘΕΛΕ ΞΑΝΘΑ ΠΙΠΙΝΙΑ Ο ΝΙΝΟ…. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

  18. Μία μεζονέτα αξίας 400.000 άντε -500.000 ευρώ εκείνη την εποχή γιατί σήμερα αξίζει τα μισά υποθηκεύτηκε
    από τράπεζες για σχεδόν 1.500.000 ευρώ.

    Και μετά ο Καμένος φέρνει τροπολογία στη Βουλή να απαλάσονται οι τραπεζικοί για τα υπερβολικά
    δάνεια που έδωσαν στο παρελθόν.
    Στην προκειμένη περίπτωση δε φταίει ο Μικρούτσικος αλλά οι τραπεζίτες που έδωσαν αυτό το 1.500.000
    και στους οποίους πρέπει να γίνει κατάσχεση του σπιτιού.

    1. Τι λες ρε μεγάλε εκείνη την εποχή που λες με 300000 ευρώ έπερνες 100 τ.μ. στο Παγκράτι στην Κηφισιά μεζονέτα 170 τ.μ χαλαρά 1000000 ευρώ. ..

Comments are closed.