ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ η συνέντευξη της Λιάνη στην Κύπρο: “Αν ο Ανδρέας ήξερε ότι ο γιος του θα έβαζε τη χώρα στο ΔΝΤ θα έκανε χαρακίρι!” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
liani-pap-708

Συνέντευξη-φωτιά για όλους και για όλα… παραχώρησε η Δήμητρα Λιάνη σε κυπριακό κανάλι  εκτοξεύοντας δηλητηριώδη βέλη και φαρμάκι κατά του Γιώργου Παπανδρέου. 

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε προ ημερών στο κυπριακό κανάλι και ανέφερε ότι «Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε προβλέψει ότι ο γιος του θα έβαζε τη χώρα στο ΔΝΤ θα είχε κάνει χαρακίρι».

Χαρακτήρισε «απρόβλεπτο» το γεγονός ότι ο Γιώργος έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ενώ, σημείωσε με νόημα ««Ηξερε, γιατί ήξερε και τον Γιώργο. Ο,τι του έστελνε ως υπουργός, τσαλακωνόταν και πεταγόταν στο καλάθι των αχρήστων. Υπήρξαν ομηρικοί καυγάδες σπίτι. Δεν μπορούσε να τον φανταστεί ηγέτη της Ελλάδας» για να προσθέσει ότι ο Ανδρέας έβαζε τον Γιώργο στην κυβέρνηση εξαιτίας οικογενειακών πιέσεων.Επίσης, η Δήμητρα Λιάνη ανέφερε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήθελε τον Κώστα Σημίτη για διάδοχό του και είχε δώσει σχετική εντολή στον Κώστα Λαλιώτη.

«Μια μέρα που είχε πυρετό και ανέπνεε με τη μάσκα του οξυγόνου μου είπε φώναξε μου τον Λαλιώτη. Κατέβασε τη μάσκα του οξυγόνου και είπε στον Λαλιώτη: Φρόντισε το κόμμα να μην πάει στον Σημίτη. Ο Λαλιώτης του είπε “ναι πρόεδρε” και έφυγε. Δεν τον ξανάδε ποτέ».Αποκάλυψε, ακόμη, ότι ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ είχε σκεφτεί να δώσει το «δαχτυλίδι» στον Θόδωρο Πάγκαλο, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων, ωστόσο, η συμπεριφορά του πρώην υπουργού τον ενόχλησε και άλλαξε γνώμη.

Οπως τόνισε δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ. “Είναι ένα αντεθνικό, αντιλαϊκό, απόκομμα ντροπής που φέρει μόνο το όνομα και όχι τη χάρη” του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πρόσθεσε δε ότι οι τρεις πρόεδροι μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου κατέστρεψαν το κόμμα. «Σημίτης και Γιώργος έχουν έναν κοινό: μισούν τον Ανδρέα. Ο Βενιζέλος κι αυτός σε έναν μεγάλο βαθμό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αγαπημενε μου Δημο Μποτσαρη ποσο επικαιρος εισαι ποση αληθεια με ντοκουμεντα κρυβουν τα βιβλια σου.Ας την κυρια να λεει.Η Ιστορια μια μερα θα πει την αληθεια για τις μιζες απο το 81.Ο Ανδρεας ηταν αμφιλεγομενος σοσιαλιστης αλλα αναγνωρισμενος εραστης.Ο Κεραμας δκος του ανθρωπος γραφει.Ο Ανδρεας δεχνει ενδιαφερον για αεροπλανα,πολυτελεις θαλαμηγους,πολυτελη αυτοκινητα,κομπιουτερ,πιστολια.Ετρωγε τα χαβιαρια και οι φρουροι του διπλα εβεπανΤους λογους του τους εγραφε ο Παπανικολαου και ο καθηγητης Κατηφορης.Ειχε παθοςτου για τα υλικα αγαθα τις απολαυσειςκαι αδυναμια στο ωραιο φιλο.Τις ηλεκτρικες φρασεις που μας ξεσηκωναν τοτε και τα συνθηματα του ταγραφε ο ψυχολογος της cia και τουλεγε ” το πληθος περιμενει στην πλατεια να γινετε θεος του κυριε προεδρε.”Και γω η ρομαντικη μαγευομουν.Ρομαντικη ημουν η ηλιθια;Ο πατερας τριπλασιασε τους μισθους κλεισαν ολες οι βιομηχανιες και τους πηρε στο δημοσιο.Ο Τζεφρυ συνεχισε το εργο του μπαμπα του.Για μενα ηγετης του Σοσιαλιστικου Κομματος επρεπε να ηταν ο Παναγουλης.Πηρε η κυρια για ενα εξαμηνο 13,000.000 για 8 εκπομπες;Ας κατσει να χαρει τα εκατομμυρια της και ας μη μιλα.Δεν εχω τιποτα μαζι της τουλαχιστον ηταν Ελληνιδα.Χαλαλι της.

  2. Η ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Κ ΓΙΛΜΑΖ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΥΔΑΤΙΝΟΥ Κ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ??????? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ Κ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕRΙΚΩΝ ΞΕΧΑΣΑ Κ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΕΥΤΕΡΠΗ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΑΛΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑSΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΦΕΤΗΣ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΜEΡΙΚΑΝΙΚΟΥ IMPERIALISMOY

  3. επειδη εισαι ξανθια δε σε παρεξηγούμε που δεν καταλαβες οτι αυτα που συμβαίνουν σημερα ειναι το αποτελέσμα παρα πολλων ανθελληνικών κυβερνήσεων συμπεριλαμβανομένου κ του μπεκρη αμερικανου πρακτορα μπαρμπα-Ανδρεα.

  4. Λιγα τα λογια σου,ο πρόεδρος θα επιστρέψει σύντομα το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμενο δυνατό,θα σωσει τον λαο όπως το 81 που ήρθαμε στα πραγματα και ο λαος χόρτασε ψωμί…….

  5. Έλα βρε Δημητρούλα…

    Αφού έστρωσε τον δρόμο στον υιό!!!

    Ίσα ίσα,μετάλλιο θα του έδινε τιμής ένεκεν η καλή μας υπηρεσία για τις Υψηλές Υπηρεσίες του….

    Είμαστε η καταρραμένη γενιά δύο γενιές μετά την καταστροφική γενιά του Πολυτεχνείου που δούλεψε όσο τίποτα για να φτάσει βαρέλι χωρίς πάτω αυτή εδώ η χώρα….

  6. Σταματα να βγαινεις στα καναλια και να λες αηδιες,τον σιδερενιο γιαυτο τον εβαλαν οι αμερικανοι για να αρχισει η διαλυση της Ελλαδας και οπως βλεπεις τα καταφερε καλα,οσο για σενα ξανακοιτα καλα το ενδοξο παρελθον σου αρχιπ…….α και βουλωστο.
    Ο Ελληνικος λαος πληρωσε πολλα για παρτη σου,τωρα σκασε.

  7. ναι ο ανδρεας ουτε που φανταζονται οτι η χωρα καποια στιγμη θα παει στο δντ.ουτε που του περασε απο το μυαλο.ηταν πατριωτης.οπως ειναι ο αλεξης.μπε μπε μπε

Comments are closed.