Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες στο Πικέρμι

Κοινοποίηση:
serres-klopes

Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά ληστείες και κλοπές σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Πικερμίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη στις 3-5-2014 το βράδυ στην περιοχή Ντράφι Πικερμίου, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, μέλος της ομάδας, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο (2) αλλοδαποί συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τους συνεργούς του, είχαν συστήσει το τελευταίο εξάμηνο εγκληματική ομάδα, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, με τη συστηματική διάπραξη ληστειών και κλοπών.

Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, εντόπιζαν οικίες στην περιοχή του Πικερμίου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέρχονταν σε αυτές, νυχτερινές κυρίως ώρες, διαρρηγνύοντας παράθυρα ή πόρτες.

Στη συνέχεια, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους με την απειλή μαχαιριού ή κατσαβιδιού και με τη χρήση σωματικής βίας, ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, διακριβώθηκε ότι είχαν διαπράξει δεκατέσσερις (14) ληστείες σε οικίες και τριάντα πέντε (35) κλοπές από οικίες στην ίδια περιοχή, ενώ η συνολική αξία των αντικειμένων, που αφαίρεσαν, ανέρχεται στα 500.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΩΡΑΙΑ,ΕΚΑΝΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ.Ε ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ …ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΝΕΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ 500.000 ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ .ΚΥΡΙΟΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕΣΑ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  2. Ο/Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

    ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

    1. ΠΑΛΙ ΑΛΒΑΝΟΙ??? 😀

      ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!

Comments are closed.