Εξαρθρώθηκε τρομοκρατική οργάνωση με 4 Τούρκους Τζιχαντιστές

Κοινοποίηση:
tzixant-gynaikes

Μια ακόμη είδηση που επβεβαιώνει τους δεσμούς Τούρκων “φιλοτζιχαντιστών” με την ISIS, των οποίων η δράση έφτασε μέχρι την…μακρινή Ινδονησία, όπου μαζί με 3 ντόποιους είχαν συστήσει τρομοκρατική οργάνωση, που διατηρούσε δεσμούς με την ISIS.

Τέσσερις Τούρκοι συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ινδονησίας με τις κατηγορίες ότι διατηρούν δεσμούς με την εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μετέδωσαν την Κυριακή μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Tempo.co, οι 4 Τούρκοι συνελήφθησαν το Σάββατο στην πόλη Πόσο μαζί με 3 Ινδονήσιους.

Η αντιτρομοκρατική ομάδα κατάφερε να συλλάβει τους 7 άνδρες αφού παρακολουθούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. «Εξακολουθούμε να ερευνούμε το ιστορικό των συλληφθέντων, τους λόγους για τους οποίους βρίσκονταν στο Πόσο καθώς και εάν η άφιξή τους στην περιοχή θεωρείται παράνομη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ρόνι Σόμπι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: