Επίθεση με βόμβες ΜΟΛΟΤΟΦ στην Αστυνομική Δ/ νση Λακωνίας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
a407e36561982237232e2f57f0fa135d_XL

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι άγνωστοι εκτόξευσαν από το λόφο του Ξενία προς το χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛΑΣ, πέντε αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς που αποτελούνταν από φιάλες με εύφλεκτο υλικό (πιθανότατα βενζίνη) στις οποίες ήταν προσκολλημένα και γκαζάκια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο “ΛΤ”  έγκυρη πηγή, οι μηχανισμοί “ήταν σαν μεγαλύτερες βόμβες μολότοφ”. Παρ’ όλα αυτά το χτύπημα χαρακτηρίζεται ως “μη επαγγελματικό”, καθώς οι βόμβες δεν εξερράγησαν καν και κατά συνέπεια δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Στη Σπάρτη αφίχθη ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών από την Τρίπολη που περισυνέλεξαν τα υπολείμματα των μηχανισμών για τον εντοπισμό πιθανών στοιχείων.

Πρώτη ενημέρωση – 10.50′: Επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς και βόμβες μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας στη Σπάρτη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “ΛΤ”, στις 3.25΄ πμ της Δευτέρας, άγνωστοι εκτόξευσαν από το λόφο του Ξενία πέντε αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, με στόχο το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οι μηχανισμοί φέρονται να αποτελούνταν από γκαζάκια που ήταν προσκολλημένα σε μπιτόνια βενζίνης.

Πάντως, από την επίθεση δεν υπήρξαν ζημιές στο κτίριο της Αστυνομίας ή στις γύρω κατοικίες. Αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας διεξάγεται σύσκεψη για την εκτίμηση της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 1,5 μήνα περίπου είχαν γίνει οι συλλήψεις των αντιεξουσιαστών Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη στη Σπάρτη, με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο των δραστών.

a5a6a7a8

lakonikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μία βόλτα από το στέκι των αναρχοάπλυτων $υριζαίων και θα συλληφθούν όλοι.

Comments are closed.