Επίθεση στο Ελληνοαραβικό Κέντρο στο Μοσχάτο- Πέταξαν το κεφάλι ενός γουρουνιού έξω απο την Ένωση Μουσουλμάνων! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1522

Οι υπεύθυνοι του χώρου, όπου στεγάζεται η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, βρήκαν έξω από αυτό, το κεφάλι ενός γουρουνιού στο πάτωμα, έναν κόκκινο σταυρό στην πόρτα και υβριστικά συνθήματα στο πάτωμα της εισόδου.

Στη επίσημη σελίδα της Ένωσης στο facebook oι υπεύθυνοι έγραψαν το εξής μήνυμα: «Αυτή την επίθεση φιλίας δεχτήκαμε στο Ελληνο-αραβικό κέντρο μόλις σήμερα. Καληνύχτα Αθήνα..»

252627

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αριστεροι κλπ προοδευτικοι είναι ολοι ακολουθοι των κολογερων της Νεας Ταξης Πραγματων ΝΤΠ δηλαδή του απολητου φασισμου της απολυτης σκλαβιας που εχει δει η ανθρωποτητα. Θα ερθει καιρος που πολοι από τους αριστερούς θα ψαχνουν παπα να μετανωησουν και να μεταλαβουν ,αλλα θα είναι πλεον αργα για αυτους. Η δικαιοσύνη του ΘΕΟΥ θα πεσει στα κεφαλια τους βαρυα. Οσο και να μην πιστευουν στο ΘΕΟ και να κανουν οτιδιποτε γι αυτό, ο ΘΕΟΣ υπαρχει.
    Αριστεροι = ΝΤΠ = απολυτη Σκλαβια.

  2. Υπαρχει καλυτερο. Μολότοφ με αιμα γουρουνιού.

  3. για το μόνο πράγμα που στεναχωρήθηκα ειναι για το καημένο το γουρουνάκι.

  4. Χρυσαβγιτικες αλητειες. Ολοι στην μπουζου να ξεβρωμισει ο τοπος.

    1. Να ξεβρωμίσει ο τόπος για να αλωνίζεται οι υπόλοιποι βρωμιάρηδες, Αριστεροί, Διεθνιστές, Εβραικά λόμπι και όλο το Ισλάμ που έχετε για νταβατζήδες για να τους δίνετε κώλο!

    2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ “ΕΛΛΑΔΑ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Comments are closed.