ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ξανά στην Ειδομένη: Δεν τους άρεσε το φαγητό και έσπασαν την αποθήκη του ΟΗΕ!

Κοινοποίηση:
lathro

Έχοντας μπροστά τους τα κλειστά σύνορα οι μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη στέφουν την οργή τους προς τη χώρα μας. Πέρα από τους τσακωμούς μεταξύ Σύρων- Αφγανών και Πακιστανών, πέρα από τη σύγκρουση όσων επιμένουν σε σκληρή γραμμή και όσων αρκούνται στην αναμονή έχουν οξυνθεί τα πνεύματα και σε σχέση με τη διατροφή τους.

Μετά το επεισόδιο με το μουχλιασμένο φαγητό οι λαθρομετανάστες έσπασαν και την αποθήκη του ΟΗΕ που βρίσκεται εντός του γειτονικού χωριού ενώ κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε πως απειλήθηκε με μαχαίρι.

Εντωμεταξύ σήμερα στήθηκε ένα νέο μπλόκο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, πολύ κοντά στην Ειδομένη και λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα. Το μεσημέρι της Δευτέρας σημειώθηκε ένταση όταν οδηγός προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τα πλαϊνά του δρόμου που έχουν αποκλείσει οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Κατά τα λεγόμενα του ίδιου , ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσφυγες και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το επεισόδιο.

Τον ξυλοδαρμό ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Κιλκίς απο Μαροκινό λαθρομετανάστη που είχε διακομιστεί με το ΕΚΑΒ απο τον καταυλισμό της Ειδομένης, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου. Ο μετανάστης ήταν μεθυσμένος ή είχε κάνει χρήση διεγερτικών ουσιών σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου. Και σε αυτή την περίπτωση αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει και να θέσει υπό τον έλεγχό της τον μετανάστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ….ΜΑΓΕΙΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΧΝΙΝΗ…ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ..ΕΙΝΑΙ Κ ΑΟΣΜΗ…ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΤΕΖΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 13000….ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ…ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ

  3. Αυτά τα ζώα θέλουν μια καλή φάρσα για να μάθουν να κλέβουν. Βάζεις σε μια αποθήκη δηλητηριασμένα τρόφιμα με αρσενικό το οποίο δεν ανιχνεύεται εύκολα και τα περνάς απο μπροστά τους κλειδώνοντας τους σε μια πορτούλα. Ας πάνε να κλέψουν και καλό ψόφο. Αν και η μικρή ποσότητα θα ρίξει το ανοσιοποιητικό τους και θα φαίνεται σαν ίωση ή γαστρεντερίτιδα. Δεν πειράζει η εξάντληση τους μας συμφέρει.

  4. Μετά τό κώλο που τους έχουμε δώσει,δώστε τους χαβιάρι καί αστακό μαγιονέζα.Ρέ δεν πηδιόσαστε όλοι μαζί να δούμε τι θόρυβο κάνει κι ο δικός σας κώλος;!

Comments are closed.