ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ πριν τον τελικό – Χτύπησαν σοβαρά οπαδούς του ΠΑΟΚ – Έκαψαν βαν οι ΑΕΚτζήδες! Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Άρχισαν τα όργανα λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Παρά τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας και την κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών φαίνεται πως η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν εναντίον βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Νερατζιωτίσσης.

Μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν πολύ άσχημα, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο.

Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί για τον τελικό
Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το ΟΑΚΑ λόγω του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (20:30).

Τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή επεισοδίων είναι δρακόντεια με περίπου 5000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και 30 διμοιρίες των ΜΑΤ να κινητοποιούνται.

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές που βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση ώστε ο τελικός να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου χωρίς… παρατράγουδα.

Τα περίπου 300 πούλμαν που μετέφεραν τους οπαδούς αφού πρώτα σταμάτησαν στα διόδια Αφιδνών για να διενεργήσουν έλεγχο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ξεκίνησαν για το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Ισχυρότατη είναι η αστυνομική παρουσία κατά μήκους της διαδρομής όπως επίσης και στο ΟΑΚΑ αλλά και σε σταθμούς του ΗΣΑΠ.

Στα διόδια στις Αφίδνες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο η κυκλοφορία των οχημάτων να περιορίζεται. Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ κατευθύνεται προς το ΟΑΚΑ για τον αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.