ΕΠΙΘΕΣΗ από λαθρομετανάστες σε διμοιρία της ΥΜΕΤ στην Κω! Τραυμάτισαν αστυνομικό! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
F1

“Οι συνθήκες είναι τραγικές. Και για εμάς και για τους μετανάστες”, δηλώνουν αστυνομικοί των δύο διμοιριών της ΥΜΕΤ που βρίσκονται από χθες το απόγευμα στην Κώ.

“Η κατάσταση είναι έκρυθμα εύφλεκτη, συνεχίζουν. Πώς να συγκρατήσεις τόσο κόσμο μέσα σ’ ένα γήπεδο με τέτοια ζέστη τόσες ώρες;”, είναι το ερώτημα που θέτουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

F2

Σύμφωνα με ιστοσελίδα, στη μιάμιση το μεσημέρι, εκδηλώθηκε ισχυρή επίθεση προς τη διμοιρία, με πρόθεση μερίδας Αφγανών και Κούρδων προσφύγων να σπάσουν τη σειρά της εισόδου στην αίθουσα για καταγραφή τους από αστυνομικούς του Αλλοδαπών του αρχηγείου. Όπως σημειώνεται, έγινε χρήση ήπιων μέσων καταστολής, αλλά πάνω στα αλληλοτραβήγματα υπήρξε ευτυχώς ελαφρύς τραυματισμός αστυνομικού με εκδορές.

Τις συνέπειες της ένταση μπορείτε να τις δείτε αποτυπωμένες στο χέρι του αστυνομικού, στις παρακάτω φωτογραφίες.

Την ίδια ώρα, κάποιοι μετανάστες, αναρριχήθηκαν σε ένα ταρατσάκι που βρίσκεται πάνω από την αίθουσα καταγραφής και πάνω της είναι εγκαταστημένα συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών και σάιτ και χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν περίπου 5 αστυνομικοί για να τους απομακρύνουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όταν Βαράτε αλύπητα τους ‘Ελληνες βγάζετε το άχτι σας τώρα που έχετε πάρει εντολή να μην πειράξετε κανέναν από τους λαθραίους τις τρώτε από τα μουσουλμάνια αδιαμαρτήρητα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

  2. Αν ειναι ποτε δυνατον! Ποσο μπαχαλο κρατος θα μπορουσαμε να’χουμε πια; Στειλανε λεει 2 διμοιριες των ΜΑΤ με C-130 αντι να εχουν μερικους μονιμους εκει μην τυχον συμβει κατι οπως εγινε τωρα! Μ’αυτα που γινοντουσαν εκει, επρεπε να στειλουν τα ΥΑΤ αντι για τα ΥΜΕΤ επειδη οι πρωτοι ειναι πιο ειδικοι με πιο πολυ εξοπλισμο. Αλλα οχι, τους εχουν ολους στην Αθηνα να φυλανε το κηφηνοβουλειο και την τροικα.

  3. Για αυτούς τους λαθροπίθηκους δεν έχει δακρυγόνα; Μόνο για τους ηλικιωμένους συνταξιούχους προορίζονται;

Comments are closed.