ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΒΟΜΒΑ από την Cosco για το λιμάνι του Πειραιά! Καταγγέλλει τον Δρίτσα για μονομερείς ενέργειες…Τι απαιτούν οι Κινέζοι! «Μας κοροϊδέψατε! Άλλα συμφωνήσαμε και άλλα ψηφίζετε στη Βουλή»! Ολόκληρη η επιστολή… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
olokliri-i-epistoli-tis-cosco-gia-tin-emploki-ston-olp.w_l

Επιστολή – βόμβα της Cosco στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής
“Το νομοσχέδιο που φέρατε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπογράψαμε με το ΤΑΙΠΕΔ” λέει η κινέζικη εταιρεία
Μονομερή αλλαγή όρων καταγγέλλει η Cosco
Ζητά την αποκατάσταση του νομοσχεδίου με βάση τους όρους που έχουν υπογραφεί

Διαφορές στη σύμβαση που έφτασε προς κύρωση στη Βουλή με αυτή που υπογράφηκε με το ελληνικό κράτος διαπιστώνουν οι Κινέζοι της COSCO και απέστειλαν σχετική αυστηρή επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ λίγα 24ωρα πριν ο Αλέξης Τσίπρας μεταβεί στο Πεκίνο για επίσημη επίσκεψη.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή  

k1k2
Η Cosco καταγράφει επτά μεγάλες μονομερείς αλλαγές σημειώνοντας ότι «κανένα περιθώριο βελτίωσης δεν είναι δυνατόν δεδομένου ότι είναι άλλη συμφωνία απ’ αυτή που

Ζητά  την αποκατάσταση του κατατεθέντος κυρωτικού νόμου στα συμφωνηθέντα με το ελληνικό δημόσιο με τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως και απολύτως σε αυτά χωρίς να τα τροποποιεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Ζητούν ακόμη να ενημερωθεί  άμεσα ο πρωθυπουργός  ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας κατά τη διαδικασία κύρωσης της  σύμβασης στη Βουλή ανέτρεψε μονομερώς βασικά σημεία από τα συμφωνηθέντα στις 8 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: