ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…Δείτε ποιόν έδιωξε με τις κλωτσιές ο Βαρουφάκης, λίγο πριν παραιτηθεί

Κοινοποίηση:
varoufakis georgiou

Η τελευταία υπογραφή του πρώην, πλέον, υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, είχε καθαρά συμβολική σημασία: Απέλυσε τον Ανδρέα Γεωργίου πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ), ο οποίος είχε πλαστογραφήσει το έλλειμμα το 2010 και είχε οδηγήσει την Ελλάδα στο Μνημόνιο, σε ένα σκάνδαλο που έχει καταγγελθεί και έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο Γ.Γεωργίου καλυπτόταν σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και ουδείς τον ενόχλησε από την θέση του, παρά το γεγονός ότι είχε ασκηθεί σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με προεξάρχοντα υπερασπιστή του τον Γ.Στουρνάρα, ως Υπουργού της Κυβέρνησης ΣαμαραροΒενιζέλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. το αυτονοητο θα ηταν να παει φυλακη.αλλα το αυτονοητο με τον συριζα μαλλον ειναι ακραιο

  2. Αυτή έπρεπε να είναι η πρώτη πράξη, όχι η τελευταία.

  3. του έκανε τα μούτρα κρέας μετά από μια πενταετία…

  4. Mπράβο σου βρε Γιάνη, είσαι παλικάρι!
    Τόλμησες να κάνεις ότι δεν τολμούσαν όχι μόνο οι προηγούμενοι ΥΠΟΙΚ …αλλά τρεις πρωθυπουργοί μαζί… γκάου γκαπ…παπαδήμος…σαμαράς!
    Έγραψες ιστορία και δημιούργησες νέα ήθη και με αυτήν την πράξη σου!
    Κι ας τους να λένε…

  5. Ο Βαρουφακης μπορεί να ήταν σπαστικός σε πολλά σημεία, αλλά είχε και ουμπαλα με αυτά που είπε στους γερμανοτσολιάδες της ΕΕ, όταν τους λέει μπροστά στα μάτια τους τρομοκράτες και πολλά άλλα, φυσικό ήταν να πουν στο τσιράκι τους τον Τσιπρα να του πει να παραιτηθεί, αρνήθηκε να πάρει λεφτά, γιατί δεν βοηθάει την οικονομία τα δανεικά, σε πολλά συμφωνώ, και σε πολλά διαφωνώ, τώρα ο Τσακαλοτος σε ότι του πουν δεν θα φέρει καμία αντίρρηση και θα δέχεται τα πάντα χωρίς να αντιδρά όπως ο Βαρουφακης

Comments are closed.