ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ KΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ….! Τι ψηφίσατε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2015 (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΚΛΟΓΕς

Αλήθεια …τι  ψήφισαν  στις εκλογές του Ιανουαρίου οι κάτοικοι της ΚΩ και γιατί τώρα κλαψουρίζουν; (Αποκαλυπτικός πινάκας)!!

Ποιο ήταν πρώτο κόμμα στην ΚΩ στις  τελευταίες εκλογές…;

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το πώς ψήφισαν οι κάτοικοι της ΚΩ  στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου! Ένα κλικ, στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών μας δίνει απάντηση!

Όλοι αυτοί ήξεραν την πολιτική στάση  αυτων των κομμάτων για το λαθρομεταναστευτικό.

ΣΥΡΙΖΑ = 39%
ΠΑΣΟΚ = 7.2%
ΠΟΤΑΜΙ = 5.1%
ΚΚΕ = 3.6%
ΚΙΔΗΣΟ = 2.3%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ = 0.6%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ = 0.4%

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Περαστικά μας

εκλογες κο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Να τους χαιρεστε βληματα ακου πασοκ ποταμι συριζα,,,,θα τρελαθω εσεις εκει κανονικα μονο χρυση αυγη η κανενα παπαδοπουλο επρεπε να ψηφηστε χα χα χα ακου ποταμι ανταρσυα πασοκ χα χα χα φατε τους ανθεληνες δημοκρατες…..

  2. Σχόλιο απο ιστιολόγιο

    Ξέφραγο αμπέλι 07/08/201523:16
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; Συμπατριώτες κάντε προτάσεις για αποτελεσματικούς τρόπους αντίδρασης-οργάνωσης . Κοινοποιήστε όσες μπορείτε και συζητήστε τις υπόλοιπες με έμπιστους φίλους . Για τις εκλογές θεωρώ αυτονόητο ότι ο πατριώτης ψηφίζει με πρώτο κριτήριο τα εθνικά θέματα . Τα 100-200 καθημερινά σχόλια για την λαθρομετανάστευση στο ΠΘ καλό θα είναι να συνοδεύονται και από ένα τηλεφώνημα στο Υπ. Εσωτερικών – Δ/νση μεταναστευτικής πολιτικής (κα.Τασία) τηλ. 210 4141641 -671 , στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α τηλ. 2103378400 και στους ΑΝΘΕΛ. τηλ. 210 954 5000.

    Πρόταση Κινητοποιήσης:Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω απο την Δ/νση Μεταναστευτικής Πολιτικής ή έξω απο τα Γραφεία του ΣΦΥΡΙΖΑ (Πλ.Κουμουνδούρου) ή Συνάντηση όσων Διαφωνούν με την όλη κατάσταση στα σκαλάκια του Ηρωδείου επί της Δ.Αεροπαγίτου.Σε κάθε περίπτωση η όποια επιλογή αποφασισθεί θα διαδωθεί μέσω των Κοινωνικών Δικτύων/Κύκλο Γνωριμιών του καθένα/μέσω e-mail/ και πιστεύω ότι αν μαζευτούν έστω ένα τμήμα πολλών συμπολιτών μας που εναντιώνονται στην όλη κατάσταση που βιώνουμε τότε οι Συγκεντρώσεις του Συντάγματος θα είναι Πολύ Μικρές Αναλογικά.Ξέρω θα πουν πολλοί αυτό το εγχείρημα είναι Δύσκολο να πετύχει για διάφορους λόγους συν το γεγονός της ενδεχόμενης Προβοκάτσιας απο τους γνωστούς… εντάξει Δεκτό όμως ΔΕΝ θεωρώ ότι υπάρχει κάτι άλλο πρακτικό που μπορεί να γίνει.Όμως Όποιος θέλει ας καταθέσει + την δικιά του σκέψη ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ…..γιατί αν ΔΕΝ κινητοποιηθεί ο απλός ΜΗ κομματικά-λοβοτομημένος Κόσμος που ΗΔΗ βιώνει το πρόβλημα και σαφέστατα θα οξυνθεί το αμέσως προσεχές διάστημα τότε ΜΗΝ περιμένουμε να γίνει κάτι απο τους “Επίσημους Φορείς-Οργανώσεις”…αυτοί δεν νοιάζονται για τίποτα/δεν τους καίγεται καρφί εν ολίγοις..

  3. 94% ψηφισε λαθρομετανάστες.
    Μονο η Χρυση Αυγη ειχε και εχει ξεκαθαρη θεση για τους λαθρομετανάστες.
    Οσοι δεν ψηφισατε την μονη δυναμη που μπορει να εγγυηθεί το Ελληνικο Εθνος, καλα να παθετε.
    Δυστυχως όμως μαζι με σας την πληρωνουν και καποιοι λιγοι πατριωτες που θελουν να κρατησουν Θερμοπύλες.

  4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΦΙΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ…
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΟΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ…ΤΕΚΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ…

  5. 60 % ΤΩΝ ΚΩΤΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΘΡΟ!!!!

    Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΜΕ.. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!! ΑΥΤΟ ΠΟΘΟΥΝ!!

    ΓΙΑΥΤΟ Κ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

  6. Ενώ η νέα δημοκρατία ήταν ενάντια στους λαθρομετανάστες; Γιατί δεν τους βάζετε και αυτούς μέσα;

    1. Συμφωνώ και αυτοί της ΝΔ λαθρολάγνοι είναι, οι ελαφροδεξιούληδες.
      Και τελικά μας προέκυψε και ο Καμμένος λαθρολάγνος..

  7. Ανθελληναραδες,προδοτες απλοι κατοικοι αυτης της χωρας.

    Αυτοι ειστε νησιωτες και ευχομαι να δειτε το επομενο διαστημα το επιπεδο ζωης σας να πεφτει κι αλλο και να χανει αξια η περισουσια σας οπως εχει γινει σε αλλες περιοχες

    και την επομενη φορα ισως και να σοβαρευτειτε

  8. Γιατι μονο στη κω ψηφισαν συριζα/στην υπολοιπη ελλαδα τι ψηφισαν?δεν πειραζει για ακομα μια φορα αποδειξαμε ποσο ηλιθιος λαος ειμαστε και τι κουτοχορτο τρωμε, αλλα που θα παει ακομα δεν εχουμε πιασει πατο στο βαρελι, οταν φτασουμε εκει πιστευω τοτε να ξυπνησουμε και να καταλαβουμε ολα αυτα τα λαθη που καναμε τουλαχιστον τα τελευταια 40 χρονια και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.Τωρα ας φαμε πιστευω για λιγο ακομα την πρωτη φορα αριστερα κυβερνηση που βγαλαμε.Ονειρα γλυκα ελληνα…………..

  9. Τα παιδιά της Αριστεράς εφόσον μετατρέψουν όλους μας σαν πεινασμενους λαθρομετανακες φυσικά στο τελος δεν θα ξεχωρίζει κάνεις ποιος είναι Έλληνας και ποιος μετανάστης. Άρα όλοι ίσοι και το σχέδιο της αριστεράς για την Βόρεια και Νότια Ευρώπη πέτυχε

  10. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ…ΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠ’ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  11. Α έτσι ψήφιζαν εκεί στην Κω και τώρα διαμαρτύρονται.. χαχχααχα
    Λοιπόν να μήν τα φέρουν στην Αθήνα καθόλου τα λαθροόρκ, να τα αφήσουν εκεί και τα 5.000 μαζί με άλλα 5.000 που θα έρθουν αυτόν το μήνα..

  12. Τα θέλατε και τα πάθατε μ@λα@κες “Κώτες”, όταν ο Τσίπρας έλεγε για τους λαθροπίθηκους ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι εσείς δεν καταλαβαίνατε που μπορεί να οδηγήσουν τέτοιες ανθελληνικές απόψεις και πήγατε και τον ψηφίσατε. Λουστείτε τα τώρα. Φάτε και τη μείωση των χαμηλών συντελεστών φπα, ενώ οι λαθροπίθηκοι, με χρήματα που προέρχονται και από τους δικούς σας φόρους, από εβδομάδα θα μένουν σε καταλύματα με όλες τις παροχές δωρεάν.

  13. ΜΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

  14. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!!!!ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!!!!ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑ!!!!

Comments are closed.