ΕΣΚΥΨΕ η Μενεγάκη κι έγινε χαμός! φωτο)

Κοινοποίηση:
elenimain_644_355

Ένα βήμα προς τα μπρος και πέσανε κορμιά. Είδε η ίδια το πλάνο στο μόνιτορ και μαζεύτηκε…Όπως διαβάζουμε μια μέρα πριν ρίξει αυλαία για καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη τα γκρέμισε όλα όταν μπήκε στο πλατό με ένα super sexy καλοκαιρινό φόρεμα! «Να μην προλάβω να βάλω κάτι λίγο πιο…», είπε η ίδια στους συνεργάτες της.

eleni1a-768x408 eleni2a-768x428 eleni3a-768x415

Γρηγόρης Γκουντάρας και Δημήτρης Αλεξάνδρου άρχισαν φώναζαν με ενθουσιασμό: «Δυνατό το φόρεμα! Δυνατό»! Η Ελένη Μενεγάκη καμάρωνε μέχρι που έσκυψε και είδε τον εαυτό της στο μόνιτορ… Μάζεψε αμέσως το φόρεμα προς τα πάνω και είπε: «Είναι λίγο παραπάνω δυνατό από ότι πρέπει»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. “ΕΣΚΥΨΕ η Μενεγάκη κι έγινε χαμός!”
    Παιδιά σταματήστε της γελοίες αηδίες επιτέλους.Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε μία Πουτάνα. Αι σίχτιρ να πούμε.Εχουμε σοβαρά προβλήματα εδώ,με πουτάνες θα ασχολούμαστε ?Βλέπουμε πλέον ποιο πολλούς κώλους παρά ειδήσεις. Αρχίζουν να μου ανάβουν τα λαμπάκια.Στο Μακελειο.gr μπαίνουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι και δεν έχουν καμία όρεξη για τέτοιες Νεοταξήτηκες αηδίες.Αι σίχτιρ επιτέλους.Χάσατε τα λογικά σας και σείς? Λέω σε μεγάλους ανθρώπους να μπαίνουν εδώ για να ενημερώνονται και μετά με κράζουν. “Τι να δούμε Συμεών, τσόντες”? Αυτά μου λένε, έτσι μόνο για να ξέρετε

  2. Ελεος πια με την καθε πατσαβουρα, εσκυψε, εγινε χαμος, εκλασε, έγινε χαλασμος…

Comments are closed.