ΕΣΠΕΙΡΕ ΝΕΚΡΟΥΣ η ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ στην ΕΓΝΑΤΙΑ- Το ΔΡΑΜΑ του αθλητή του Φιλίππου Βέροιας που έχασε την Μητέρα του!

Κοινοποίηση:
154

Ένα ακόμη οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα της Εγνατίας Οδού, με τον αθλητή του Φιλίππου Βέροιας να θρηνεί τον χαμό της μητέρας του, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ωστόσο στο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι γονείς του, με τη μητέρα του να κάθεται στο πίσω κάθισμα και να χάνει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του αθλητή ταξίδευε στο Αίγιο, για να διεκπεραιώσει κάποιες υποθέσεις του 21χρονου στο ΤΕΙ που φοιτεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας, σύμφωνα με το inveria.gr,κ. Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε για το τραγικό συμβάν: ”Εκφράζουμε την λύπη μας για το σοβαρό αυτό τροχαίο. Δυστυχώς ένας από τους αθλητές μας ενεπλάκη σε αυτό και τραυματίστηκε σοβαρά. Εκφράζουμε επίσης τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του για την απώλεια της μητέρας του που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο. Εχουμε ζητήσει εγγράφως την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα την Τετάρτη, καθώς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το τελευταίο που έχει σημασία είναι ένας αγώνας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: