ΕΣΥ ΈΛΛΗΝΑ πότε το έκανες αυτό τελευταία φορά με την οικογένεια σου!ΛΕΣΒΟΣ: 3 φωτογραφίες με κακόμοιρους λαθρομετανάστες να πλατσουρίζουν σε πισίνα πανάκριβου ξενοδοχείου …

Κοινοποίηση:
μακελειο

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να γράψουμε! Οι φωτογραφίες έφτασαν στην αίθουσα σύνταξης μας πριν από λίγα λεπτά!

Είναι η άλλη πλευρά της Λαθρομετανάστευσης…

Άφησαν την πατρίδα τους στο έλεος των τζιχατιστων

άφησαν τα γερόντια γονείς πίσω τους…. για να έρθουν να κάνουν βουτιές στην Μυτιλήνη…

Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν οικογένειες λαθρομεταναστών να πλατσουρίζουν σε πισίνες πολυτελούς ξενοδοχείου…

diakopes latrometanastes1diakopes latrometanastes2diakopes latrometanastes3

Και βέβαια οι τυχεροί της υπόθεσης οι ξενοδόχοι που θησαυρίζουν! Σύμφωνα με πληροφορίες χρεώνουν  100 ευρώ ανα κεφάλι…..

Ούτε στο Χίλτον να ήταν…

Που τα βρίσκουν τόσα χρήματα…

…..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Προσφατα προβλήθηκε από γνωστό site το kranos.gr οτι ο Δκτης της 1ης στρατιας Αντγος Ηλικοπουλος Ιωαννης “να προβάλει το έργο του ” για το οτι είναι κοντα στους τραυματίες Αξκους και Υπαξκους της ΣΜΥ στα τρίκαλα.
    Τι εχει να πει όμως ο εν λόγω στρατηγος για τις οικογενειες των Υπαξκών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο κέντρο σύλληψης λαθρομεταναστών της Μόρας αφου όταν ήταν ακόμα στρατηγος στο νησί της Λέσβου προκειμένου να αναριχηθεί στα ανώτερα στρώμματα της ιεραρχίας δώρισε το εν λόγω στρατόπεδο στο υπουργείο δημόσιας τάξης προκειμένου να γίνει κέντρο σύληψης λαθρομεταναστών την στιγμή που υπήρχαν ήδη τα οικήματα διαμονής του προσωπικού ?
    Γνωρίζει ο εν λόγω στρατηγος οτι έχουν απομείνει να ζουν απο΄ανέχεια τρεις οικογένειες εξ αυτών?
    Γνωρίζει ο εν λόγω στρατηγός οτι ο κινδυνος καθημερινά ενοχεύει την πόρτα τους , οτι δεν έχουν νερό για τις καθημερινές τους ανάγκες και οτι δεν τολμούν να βγάλουν τα παιδια τους εξω στην αυλή των οικημάτων τους ?
    Γνωρίζει ο εν λόγω στρατηγός ότι ολοκληρη η τοπική κοινωνία της Μόρας εχει ξεσηκωθει εναντίον του και οτι εχουν κλείσει το σχολείο τους και οτι κανένας δεν θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλόγές?
    Γιατί επέλεξε να δώσει το στρατόπεδο στην συγκεκριμένη περιοχή την στιγμή που είχε δωθει αλλο στρατόπεδο αυτό των μιστεγνών σαφέστερα πιο κατάλληλο για το σκοπο αυτό?
    Τι εχει να πεί ο εν λόγω στρατηγός όταν ευρισκόμενος σε άλλο αξιωμα αυτό του δκτη της ΑΣΔΕΝ δωρίζοντα το φυλάκιο της Χαραμίδας σε γνωστό φίλο του δημοσιογράφο με την πρόφαση να το αξιοποιείσει και να το κάνει κέντρο προσκοπισμού την στιγμή που δεν πήγαν οι πρόσκοποι στο φυλάκιο αυτό ούτε 2 φορές ? Τί κρύβεται πίσω από αυτό?
    Και τέλος τι εχει να πει τωρα με το τέλος του καλοκαιριού στρατάρχης λέον όταν επισκεπτόμενοι τα στελέχη τα ΚΑΑΥ Πλαταμόνα Πιεριας οτι έχουν να αντιμετωπίσουν το ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ δίνοντας ενα χαρτάκι λαχειοφόρου αγορας με 1 ΕΥΡΩ , ΑΦΟΥ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΦΟΥ Η ΧΡΉΣΗ ΤΗΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΩΛΗΣΗ ΑΓΑΘΟΥ?
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ?

  2. Φίλε να ξέρεις, στο τέλος της τουριστικής περιόδου οι πισίνες είναι χιλιοκατουρημένες. Δε θες να μπεις, πίστεψέ με

Comments are closed.