Ε ΟΧΙ! Και στους SIMPSONS υπήρξε χαρακτήρας ΓΚΕΙ! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
SIMPSONS_674_355 (1)

Τα κινούμενα σχέδια που άφησαν εποχή και φανάτισαν…. πολλούς έφηβους! Μπορεί όχι πιτσιρίκια αλλά έφηβους σίγουρα!Μετά από 27 χρόνια παρουσίας στους Simpsons, αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο επεισόδιο της Κυριακής.Ο λόγος για τον Waylon Smithers Jr., προσωπικός βοηθός του Mr. Burns του μανιακού επικεφαλής του πυρηνικού σταθμού στο Springield όπου εργάζεται ο Homer Simpson. O Harry Sheaper δανείζει τη φωνή του και στους δύο χαρακτήρες, τον Waylon Smithers Jr. και τον Mr. Burns, όπως διαβάζουμε σε άρθρο.

32D7DBE800000578-3523214-image-a-75_1459795056412

O Waylon Smithers Jr. “βγήκε από την ντουλάπα” στο επεισόδιο “The Burns Cage”. Αφού είχαν πάει για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ο Smithers συνειδητοποίησε ότι έχει αισθήματα για το αφεντικό του.φού το αποκάλυψε στους εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και ο Homer Simpson, αποφάσισαν να του βρουν κάποιον για να βγει ραντεβού. Διοργάνωσαν μάλιστα ένα πάρτι και κάλεσαν όλους τους γκέι άντρες της πόλης στο σπίτι του Simpson.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. νουμερο 1 στα μασωνικα συμβολα παγκοσμιος, νουμερο 1 στα υποσυνειδητα μυνηματα παγκοσμιος, και σας πειραξε ο γκαι χαρακτηρας?????

Comments are closed.