“Ζουμ” στο ντύσιμο της Μπριζίτ Μακρόν στην ορκωμοσία του συζύγου της – οι ομοιότητες με τη Μελάνια Τραμπ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
orko7

Η Μπριζίτ Μακρόν έφθασε μόνη της στο προεδρικό μέγαρο, λίγη ώρα πριν τον σύζυγό της, 8ο πρόεδρο της γαλλικής δημοκρατίας, το πρωί για την ορκωμοσία.

Κατέβηκε από την μπερλίνα μάρκας Renault, αφού ήρθε μόνη της από την οδό Cler, στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου μένει το προεδρικό ζεύγος, και προχώρησε προς το προεδρικό μέγαρο με ήρεμο αλλά αποφασισμένο βάδισμα, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Μόνος της στόχος ήταν, όπως γράφουν, να φθάσει στο προεδρικό μέγαρο χωρίς να γίνουν λάθη και χωρίς να επισκιάσει την ημέρα ορκωμοσίας του συζύγου της.

Το εν λόγω ταγιέρ σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Louis Vuitton. Το ταγιέρ, καθώς και η τσάντα Vuitton που το συνόδευε της τα δάνεισε ο οίκος. Πρόκειται για τσάντα μοντέλο Capucines, την οποία η Μπριζίτ Μακρόν διαθέτει και φοράει ήδη σε όλα τα χρώματα. Σε σημείο που ο Οίκος Vuitton σκέφτηκε να την μετονομάσει σε «Μπριζίτ», όπως η τσάντα Kelly του Οίκου Hermès είναι προς τιμήν της πριγκήπισσας Grace Kelly του Μονακό.

Η φούστα του ταγιέρ της ήταν κοντή, όπως απαιτεί το γαλλικό πρωτόκολο. Ολο το ντύσιμό της έγινε θέμα σχολιασμού στα γαλλικά social media. Ορισμένοι συγκρίνουν το ταγιέρ της με αυτό που φορούσε η Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, και το οποίο είχε σχεδιάσει ο Ralph Lauren.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι για την ορκωμοσία του συζύγου της η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε να δέσει τα μαλλιά της σε ψηλό και χαλαρό κότσο, όπως είχε κάνει και η Μελάνια Τραμπ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι σχέση έχει η Μελάνια με αυτή τη σταφιδιασμένη μαιμου.

  2. τον εβαλε στην μο@@@ρα της τον μαλακα, ειναι αξια μπραβο της,

  3. που ξερεις , μπορει και η μελανια σε 160 χρονια απο τωρα να της μοιαζει

  4. Ποία ομοιότητα ρε παιδιά,η Μελανία είναι μέσα στην καύλα και η άλλη είναι σαν την κυρά τασία

  5. πολυ γρια βρε παιδι μου,ακομη και για εξηντα τοσο που ειναι δειχνει πολυ μεγαλυτερη

Comments are closed.