Ηλίας Παναγιώταρος στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5” για τον υποψήφιο της Χ.Α που πήγαν να τον κάψουν ζωντανό! – “Ένα υποτιθέμενο χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη παραλίγο να το κάνουν απόπειρα ανθρωποκτονίας!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
XIOS-PANAGIOTAROS

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5” με τον Στέφανο Χίο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. AN ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΠΑ….ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ…!!!!

    1. βαρεθήκαμε με τα χρυσαύγουλα που νιώθουν θιγμένα,
      ρε θιγμένε Παναγιώταρε, το ίδιο θιγμένος πρέπει να ένιωσε και ο κακόμοιρος ο νταλικιέρης όταν τον σταμάτησες και του κόλλησες το σήμα στο μέτωπο, βρωμύλο.
      Ρε άϊντε από εδώ, θιγμένοι ναζήδες, ούτε τα υπόγεια δεν αξίζετε

  2. Το ερώτημα είναι θα πληρώσει κανείς για αυτο; Πλήρωσε κανείς για τους φόνους Φουντούλη και Καπελώνη; Δηλαδή οι Έλληνες εθνικιστές δεν έχουν δικαιώματα και έχουν οι τουρκαλβανοί; Γιατί είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή; Γιατί πίσω απο το παραβάν κάνεις αυτό που γουστάρεις και ο αληθινά δημοκρατικός κόσμος που βλέπει ότι ούτε η δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της, στον βασικό κανόνα του Συντάγματος ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι, θα αντιδράσει και όλο αυτό το καραγκιοζηλίκι των ψευτοδημοκρατών-φασιστών θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

  3. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ 10-15-20 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΜΗ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    1. χαχαχαχα..ελα ρε μανωλιδου …ντεντεκτιβ

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΟ 2012 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α,ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ, ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΑ 82 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ Η ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ;

Comments are closed.